Abdulkadir'e Gelen Teklif Belli Oldu!

Trabzonspor Yönetim Danışmanı Ali Kemal Denizci, Abdülkadir Ömür için Fransa'nın Nice takımından transfer teklifi geldiğini belirtti.

20.05.2020-11:09 - (Son Güncelleme: 20.05.2020-13:47) Abdulkadir'e Gelen Teklif Belli Oldu!

Trabzonspor'da yönetim danışmanlığı görevini sürdüren efsane oyuncu Ali Kemal Denizci, flaş bir transfer açıklaması yaptı. Denizci, adı Nice ile geçen Abdülkadir Ömür için Fransız takımından teklif geldiğini itiraf etti.

Açıklamalarda bulunan bordo- mavililerin efsane oyuncusu, "Abdülakadir Ömür için Nice'ten teklif aldık. Sezon başında şanssız bir sakatlık yaşadı. O sakatlığı yaşamasaydı daha büyük teklifler alırdı. Biz onun oynayıp daha büyük kulüplere gitmesi gerektiğini düşünüyoruz çünkü bunlar çok genç oyuncular. Her şey para değil. Ben Abdülkadir'i izlemeye doyamıyorum" şeklinde konuştu.

'LİG LİDERİ ŞAMPİYON İLAN EDİLMELİ!'

Denizci ayrıca, 12 Haziran'da tekrardan devam edeceği duyurulan Süper Lig'le alakalı da flaş bir teklif sundu. Karşılaşmalar yapılırken oyuncularda coronavürüsüne denk gelinmesi durumunda ligin iptal olması gerektiğini ifade eden Denizci şu cümlelere yer verdi:

"Bu oyunun oynanması lazım. Bu maçlar oynanacak. Ancak diyelim ki her takımdan 4-5 futbolcu bir anda sıkıntıya düştü. UEFA'ya şampiyonu ilan etmen lazım. Şu anki lider şampiyon ilan edilmeli. Bu karar kesinlikle çıkmalı. Böyle bir karar çıkmazsa yanlış yaparlar. Bunun başka bir izahı yok. Benim yabancılarım oynayamazsa ne olacak?

Devletin aldığı karara saygı duymamız lazım. Trabzonspor oynayarak şampiyon olmak istiyor. Şampiyonluğun havası da kaçtı. Trabzonspor talihsizlikler çekti ve senelerdir şampiyon olamadı. Trabzonspor'un şampiyon olmasını çok istiyorum. Futbolcuların bağışıklık sistemi yüksek. Bu maçlar eğer oynanacaksa 1 ay içinde bitirilebilir."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal