Datome: 'Obradovic, Bizim Michael Jordan'ımız'

Luigi Datome, Fenerbahçe Başantrenörü Zejlko Obradovic hakkında övgü dolu sözler kullandı.

20.05.2020-10:51 - (Son Güncelleme: 20.05.2020-10:48)  Datome: 'Obradovic, Bizim Michael Jordan'ımız'

Fenerbahçe'nin deneyimli basketçilerinden Luigi Datome, kulübün küçüleceği dedikoduları üzerine geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu ve Zeljko Obradovic ile birlikte görev yapmanın nasıl olduğunu belirtti.

Sportando'ya açıklamalarda bulunan Datome, "Eğer tüm dedikoduları dinleseydim, sürekli endişelenirdim. Ülker ve Doğuş'un ayrıldığı zamanlarda da Fenerbahçe için bir şeyler konuşulmuştu. Fenerbahçe her zaman önemli bir seviyede kaldı. Adım adım bakacağım, sezon sonunda kulüple oturup, geleceğimi konuşacağım. İstanbul'da kalırsam, çok mutlu olacağım, başka bir takıma gitmem gerekirse, gideceğim. Mutlu olmamı sağlayacak durumu arayacağım." şeklinde konuştu.

Obradovic ile birlikte görev yapmanın çok özel olduğunu ifade eden 32 yaşındaki basketçi, "Obradovic'in öğrencisi olmak güzel. Onun oyuncusu olunca, nelerle karşılaşacağını biliyorsun. Bazen onu sinirlendirdim ancak bana karşı sert olduğunda, benim gelişmemi istediğini biliyorum. O bizim Michael Jordan'ımız, bu grubun lideri o. 5 yıldır, çok iyi bir birlikteliğimiz oldu." değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal