Sihirli Annem'in çocuk yıldızı Damla Ersubaşı katıldığı programda fenalık geçirince yürekler ağza geldi

Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, özel hayatı hakkında daha önce anlatmadığı olaylara değindi. İşte habere ilişkin o detaylar...

28.03.2022-14:48 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-14:48)

Yıllar önce ekranlarda yer alan Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle hafızalarda yer edinen başarılı oyuncu Damla Ersubaşı, önceki gün Barış Muslu'nun programına katıldı. TV100'de her pazar yayınlanan Beyin Dedektifi isimli programda özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlatan ünlü oyuncu, yaptığı bazı açıklamalarla herkesin ağzını açık bıraktı. Bugüne dek yaşadığı travmaları anlatırken zor anlar yaşayan Ersubaşı'nın o halleri ise izleyicide şaşkınlık yarattı. Ünlü oyuncu Ersubaşı, 17 Ağustos 1999 depreminde yaşadığı korku dolu anların şuanda mevcut bulunan panik atağını nasıl etkilediğinden de bahsetti. 

Ersubaşı: Hazmedemeyince bana şiddet uyguladı

Eşi Mustafa Can Keser'den psikolojik ve fiziksel şiddet nedeniyle boşanan ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, ilk kez uğradığı şiddetin lisede meydana geldiğini ifade etti. Ersubaşı; ''Lisede benden hoşlanan kişiyi reddettim. Bunu hazmedemeyince bana şiddet uyguladı. Şuan baktığımda keşke 23 yaşında evlenmeseydim. Eski eşimle kavga ve gürültü anları. Anlaşamadığımız zamanlar. Çünkü sinirli biriydi'' diyerek sözlerine devam etti. Botoks nedeniyle yüzünde morluklar olduğunu dile getiren ünlü oyuncu; ''Botoks yaptırmıştım. Gözlerimin morlukları basına farklı yansıtıldı. Gerçeklik payı yok'' dedi. Katıldığı programda ''Programın Çözüm Odası'' isimli bölümünde ise çok farklı anlar yaşandı. Güzel oyuncu kendisini bir odaya kilitleyip saldıran hayranından bahsederken bir anda fenalık geçirmeye başlayınca programdakiler de korku dolu anlar yaşadı. 

Damla Ersubaşı fenalık geçirdi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal