Ünlü Oyuncu Damla Ersubaşı Şiddet İddialarıyla Boşandığı Eşiyle Yeniden Nikah Masasına mı Oturacak?

Sihirli Annem dizisinin çocuk yıldızı Damla Ersubaşı çalkantılı evliliği hakkında ilk kez açıklama yaptı. İşte Ersubaşı’nın sosyal medyadan yaptığı o açıklamaları…

29.01.2022-09:44 - (Son Güncelleme: 29.01.2022-09:44)

Henüz çocukken rol aldığı Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle ünlenen fakat daha sonrasında herhangi bir rol almayan ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, son zamanlarda özel hayatıyla magazin gündemine düşüyor. İş insanı Mustafa Can Keser’le evliliğinden çocukları olan fakat uğradığı ihanet ve şiddet iddiaları nedeniyle eşinden tek celsede boşanan ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda büyük suçlamalarla boşandığı eşiyle barışma kararı almıştı. Yaz ayında çıktıkları tatilden sonra araları düzelen ikili, şu sıralar yeniden birlikte ve aile hayatı yaşıyor. Sosyal medyayı sık kullanan isimler arasında yer alan ünlü oyuncu Ersubaşı, önceki gün takipçileriyle soru cevap şeklinde bir etkileşime girerek hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Ünlü oyuncunun evlilik konusunda kendisine yöneltilen soruya verdiği cevap ise herkesi şaşırttı. 

ERSUBAŞI: ŞUAN ÖYLE BİR DÜŞÜNCEM YOK

Eşine ikinci bir şans veren ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, iki çocuğunun babasını affederek yeniden bir aile hayatı kurmuştu. Sosyal medyadan kendisine yöneltilen ‘’Tekrar nikah kıymayı düşünüyor musunuz?’’ sorusuna ‘’Şu an öyle bir düşüncemiz yok, muhtemelen olmaz da’’ yanıtını veren Ersubaşı’nın bu cevabı herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncu şiddet ve ihanet iddialarıyla boşandığı eşi hakkında; ‘’ Kızlarımın babası, hayatımda en çok kıymet verdiğim insanların başında gelen minik kuşum... Birlikte tekrar bir yola çıktık ve bu süreçte ikimiz de birbirimize saygı duymayı ve önem vermeyi öğrendik. Hiçbir hata ve yanlış tek taraflı değildir, payları değişir. Şu anda ikimiz de çift terapisine gidiyoruz ve çok mutluyuz. Mustafa'nın özellikle öfke kontrolünü fark etmesi ve düzeltmek için elinden geleni yapması sevgimi de, saygımı da arttırdı. Hayatta her şey olabilir ve kin tutmak yerine mutlu olmayı seçtik biz. Yaşandı ve bitti... Sizden tek ricam her fikre, her düşünceye insanın saygım var. Sadece lütfen bunu kimseyi kırmadan, üzmeden yapalım. Olur mu? Üslup her şeydir...’’ diyerek düşüncelerini dile getirmişti. 

damla ersubaşı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal