Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 2024 FB BJK derbi maçını şifresiz veren kanallar

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yolunun kaderini belirleyebilecek olan maçta Fenerbahçe Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Dev derbide sarı lacivertliler şampiyonluk için, siyah beyazlılar ise sezonun onuru için sahada olacak. Futbol severler ise maçı şifresiz olarak izlemek için Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçını şifresiz veren kanallar araştırması yapıyor. İşte derbiden notlar…

27.04.2024-16:52 - (Son Güncelleme: 27.04.2024-16:52) Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 2024 FB BJK derbi maçını şifresiz veren kanallar

Milyonlarca futbol severin heyecanla takip edeceği derbide Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Sivasspor karşısında berabere kalarak lider Galatasaray’ın 4 puan gerisine düşen Fenerbahçe Beşiktaş karşısında ne olursa olsun kazanmayı hedefliyor. Sezonun bir an önce bitmesini bekleyen Beşiktaş ise Kadıköy’den zaferle ayrılarak sezonu telafi etme amacı taşıyor. Nefesleri kesecek 90 dakika öncesinde Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçını şifresiz veren kanallar, Fenerbahçe Beşiktaş maçını şifresiz veren yabancı kanallar araştırmaları hız kazandı.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman?

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Bein Sports 1’de yayınlanacak olan derbinin hakemi ise Volkan Bayarslan olacak. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan üstlenecek.

Fenerbahçe Beşiktaş VAR hakemi açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) verilerine göre, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbide Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Pol van Boekel, VAR hakemi olarak görev yapacak. Boekel'e yardımcılık edecek isimler ise Arda Kardeşler, Murat Tuğberk Curbay ve Mustafa İlker Coşkun olacak.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 2024 FB BJK derbi maçını şifresiz veren kanallar

Fenerbahçe Beşiktaş muhtemel ilk 11’ler:

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Tadic, Szymanski (Mert Hakan Yandaş), Dzeko.

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Ghezzal, Muçi, Rashica, Semih.

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçını şifresiz veren kanallar 2024

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbiyi Bein Sports’tan izlemenin dışında şifresiz olarak izleme imkanı da bulunuyor. Dünyadaki pek çok ülke bu önemli derbiyi canlı olarak ekranlara taşıyacak. Herhangi bir ücret istemeyen bu kanallar özellikle Türkiye’deki futbol severlerin gündemini yoğun şekilde meşgul ediyor. İşte Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçını şifresiz veren kanallar:

Arnavutluk - Tring Sport

Bosna-Hersek - Sport Klub

Hırvatistan - Sport Klub

Karadağ - Sport Klub

Kuzey Makedonya - Sport Klub

Sırbistan - Sport Klub

Slovenya - Sport Klub

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 2024 FB BJK derbi maçını şifresiz veren kanallar

Devler Kadıköy’de 61. kez karşı karşıya

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasındaki derbi mücadelesinde Fenerbahçe ve Beşiktaş, Kadıköy'de tarihi bir buluşmaya hazırlanıyor.

Bu heyecan dolu maç öncesi iki ekip arasında Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde bugüne kadar 60 karşılaşma yapıldı. Bu müsabakalarda Fenerbahçe, biri hükmen olmak üzere 22 kez galip gelirken, Beşiktaş ise 20 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Ayrıca, 18 mücadele de beraberlikle sonuçlandı.

60 maçlık geçmişe göre, sarı-lacivertliler 22 kez zaferle tanışırken, siyah-beyazlılar da 20 kez sevinç yaşadı. Ülker Stadı'nda oynanan 42 lig maçında ise Fenerbahçe'nin 16, Beşiktaş'ın ise 11 galibiyeti bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal