Şiddet Gördüğü Eşinden Boşandıktan Sonra Yeniden Barışan Damla Ersubaşı'nın Başı İkinci Kez Yandı!

Sihirli Annem'in çocuk yıldızlarından Damla Ersubaşı'nın özel hayatında yine çarpıcı bir olay yaşandı. İşte habere ilişkin o detaylar...

24.02.2022-15:24 - (Son Güncelleme: 24.02.2022-15:24) Şiddet Gördüğü Eşinden Boşandıktan Sonra Yeniden Barışan Damla Ersubaşı'nın Başı İkinci Kez Yandı!

Bir döneme damgasını vuran diziler arasında yer alan Sihirli Annem, birçok çocuk oyuncunun dizide parlamasına neden olmuştu. O isimlerden biri olan Damla Ersubaşı'da rol aldığı bu projeden sonra başka herhangi bir dizide gözükmedi. Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan ünlü oyuncu, kariyerinden ziyade özel hayatıyla sık sık gündeme geldi. İş insanı Mustafa Can Keser'le evlenen ve bu evliliğinden de çocukları olan Ersubaşı, eşinden şiddet gördüğü ve ihanete uğradığı gerekçesiyle boşanmıştı. Yaşanan bu arılığın ardından bir süre geçtikten sonra Keser'le yeniden barışan Ersubaşı, bu haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu. yeniden birlikte yaşadıkları ortaya çıkan ikiliden ünlü oyuncu; ''Kızlarımın babası, hayatımda en çok kıymet verdiğim insanların başında gelen minik kuşum... Birlikte tekrar bir yola çıktık ve bu süreçte ikimiz de birbirimize saygı duymayı ve önem vermeyi öğrendik. Hiçbir hata ve yanlış tek taraflı değildir, payları değişir'' demişti.

ERSUBAŞI FOTĞRAFLARINI KALDIRDI

Eşi Mustafa Can Keser'den ciddi nedenlerle ayrılan ünlü oyuncunun bu yeniden barışması herkesi şaşkınlığa uğratırken yaptığı açıklamalara devam eden Ersubaşı; ''Anlaşamadığımız, ortak noktaya varamadığımız konular oldu. Bizim Mustafa ile en büyük ve hatta şu anda baktığımda tek sorunumuz Mustafa'nın öfkesi ve siniriymiş. Bazı şeylerin gerçeği yansıtmadığını her zaman söylemiştim. Şu anda ikimiz de çift terapisine gidiyoruz ve çok mutluyuz. Mustafa'nın özellikle öfke kontrolünü fark etmesi ve düzeltmek için elinden geleni yapması sevgimi de, saygımı da arttırdı. Hayatta her şey olabilir ve kin tutmak yerine mutlu olmayı seçtik biz. Yaşandı ve bitti... Sizden tek ricam her fikre, her düşünceye insanın saygım var. Sadece lütfen bunu kimseyi kırmadan, üzmeden yapalım. Olur mu? Üslup her şeydir'' ifadelerini kullanmıştı. Damla Ersubaşı'nın bu ifadelerinden sonra yeniden bir kötü haber daha geldi. 2.sayfa isimli magazin programında yer alan habere göre Ersubaşı, eski eşiyle olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı. 

damla ersubaşı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal