Burcu Kıratlı'yla boşanma aşamasında olan Sinan Akçıl, babalık hayallerine de veda ettiğini açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Adıyaman'da bir alışveriş merkezinde konser veren Sinan Akçıl, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İşte o detaylar...

28.03.2022-10:05 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-10:05)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra besteleriyle de hafızalara kazınan ve pop müziğinin en önemli isimleri arasında yer alan Sinan Akçıl, geçtiğimiz gün Adıyaman'a gitti. Adıyaman Park AVM'de konser veren ünlü şarkıcı seyircilerine karşı bomba itiraflarda bulundu. 2019 yılında sevgilisi Burcu Kıratlı ile nikah masasına oturan fakat daha sonra kısa sürede yollarını ayıran ünlü çift, yeniden barışmışlardı. İkinci kez nikah masasına oturarak verdikleri bu kararla herkesi şaşırtmıştı. Bir kez daha ilişkilerine şans veren ünlü çiftten, geçtiğimiz aylarda kötü haber geldi. Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, ilişkilerini noktalama kararı aldı. Her fırsatta barışacakları konuşulan çiften henüz böyle bir adım gelmezken, Akçıl'dan bomba itiraflar geldi. 

Akçıl: Ben izleyicime dinleyicime aşığım artık

Adıyaman'da hayranlarına konser veren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, konser sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıt verdi. Akçıl; ''Unutulmaz bir konser oldu. Doğu ve Güneydoğu Anadolu konserlerinde sağ olsunlar sevenlerim beni yalnız bırakmıyor, çok ilgililer, yoğun geçiyor hep buralarda konserlerim. Adıyaman’a ilk kez geldim, çok beğendim. Merdivenler dolmuştu, benim için çok güzel bir andı. Asla unutamayacağım konserler arasına girdi. Hatta sahnede çiğ köfte yedirdiler, çok iyiydi. Afad’dan geldiler ben de gönüllüsü oldum artık. Her anlamda benim için güzel bir konser oldu'' şeklinde konuştu. Sahnede bir anda coşan Akçıl seyircilerine seslenerek; ''Benim aşkım sizsiniz, aşk yok artık. Ben izleyicime, dinleyicime aşığım artık. Baba olma hayallerim vardı biliyorsunuz, onu da erteledim'' ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı çocuk sahibi olmak istediğini her fırsatta dile getirerek; ''Ben çocuk çok istiyorum biliyorsunuz, baba olmak istiyorum'' demişti. 

Sinan Akçıl'dan babalık itirafı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal