Sinan Akçıl'la boşanmak için gün sayan Burcu Kıratlı, yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş gecelerde yakalandı

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'la boşanma arifesinde olan Burcu Kıratlı, erkek arkadaşıyla görüntülendiğini fark edilince kameralardan kaçtı. İşte o detaylar...

05.03.2022-09:59 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-12:49)

Ekranların beğenilen isimleri arasında yer alan ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, uzun yıllardır sürdürdüğü başarılı kariyerinin yanı sıra son yıllarda hep özel hayatıyla magazinin gündemine düştü. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'la aşk yaşayan ve dolu dizgin süren bu aşkın ardından nikah masasına oturan güzel oyuncu, birkaç ay evli kaldıktan sonra yollarını ayırmıştı. Bu ayrılığa da çok fazla dayanamayan ünlü çift yeniden bir araya gelerek ikinci kez nikah masasına oturmuş, ve aldıkları bu kararla herkesi şaşırtmışlardı. Geçtiğimiz aylarda magazine ve sosyal medyaya bomba gibi düşen bir iddia, tüm gerçekleri ortaya çıkardı. İkinci kez nikah masasına oturacak kadar birbirine aşık oldukları bilinen Akçıl ve Kıratlı, bir kez daha boşanma kararı aldı. Bu haberi önce şarkıcı Akçıl duyururken, sonrasında güzel oyuncu Burcu Kıratlı da avukatına verdiği talimatla boşanma haberlerini doğruladı. 

Kıratlı'dan arkadaşım çıkışı geldi

Uzun bir aranın ardından tiyatro oyunuyla özlediği sahnelere dönen güzel oyuncu Burcu Kıratlı'nın geçtiğimiz haftalarda oynadığı oyuna giden Akçıl, boşanma aşamasında olduğu eşine de çiçek göndermişti. Sosyal medya hesabından çiçekleri paylaşan güzel oyuncu ile şarkıcı arasında yine barışma sinyalleri doğarken, önceki gece Kıratlı bir gizemli erkek arkadaşıyla objektiflere yansıdı. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının ulaştığı görüntülerde, bir mekanda erkek arkadaşıyla sarılarak şarkılara eşlik eden Kıratlı'nın samimi halleri dikkat çekti. Mekan çıkışında karşısında basın mensuplarını gören ünlü oyuncu, görüntü alınmaması için çabalasa da pek başarılı olamadı. Bulundukları mekandan peş peşe çıkan ikiliden ünlü oyuncunun erkek arkadaşı yüzünü saklayarak taksiye bindi. Taksiden inerken arkadaşının yirmi yıllık dostu olduğunu belirten oyuncu, daha sonrasında birlikte eve girdi. Sosyal medya hesabından da ilk önce görüntü vermek istemeyen fakat daha sonrasında arkadaşı olduğunu dile getiren Levent isimli kişiyi paylaşan Kıratlı, fotoğrafa not olarak da ''Arkadaşım'' yazdı. 

Burcu Kıratlı erkek arkadaşıyla yakalandı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal