Boşanma aşamasında olduğu eşi Burcu Kıratlı'nın başka biriyle yakalanmasının ardından Sinan Akçıl sessizliğini bozdu

Önceki gün gizemli erkek arkadaşıyla kameralara yansıyan Burcu Kıratlı'dan sonra Sinan Akçıl da konuya ilişkin bir açıklama yaptı. İşte o detaylar...

07.03.2022-10:17 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-10:17)

Sesi ve seslendirdiği şarkıların yanı sıra besteleriyle de Türk pop müziğinin en önemli isimleri arasında giren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, önceki akşam basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Muhabirlerle kısa süreli sohbet eden ünlü şarkıcı, kendisine yöneltilen soruları büyük bir samimiyetle yanıtladı. Spor çıkışı kameralara yakalanan ünlü şarkıcıya, geçtiğimiz yaz kilolu şekilde çekildikleri fotoğrafları hatırlatıldı. Bunun üzerine Sinan Akçıl; ''Spordan çıktım, bir şeyler yemeye geldim. Yazın böyle görüntü vermek istemiyorum artık. Bu yüzden de spora başladım, yoğun bir şekilde spor yapıyorum. Beni bir daha asla öyle göremeyeceksiniz'' diyerek iddialı bir çıkışta bulundu. 

Akçıl: Burcu asla öyle bir şey yapmaz 

Büyük bir aşkla evlendiği ve şimdilerde ikinci kez boşanma aşamasında olduğu eşi Burcu Kıratlı hakkındaki sorulara da ünlü şarkıcı yanıt verdi. Ünlü çift ilk önce boşanacaklarına dair bir açıklama yapmazken, daha sonrasında Akçıl'ın ayrılığa dönük konuşmaları dikkat çekmişti. Bunun üzerine avukatına boşanma davası için yetki veren Burcu Kıratlı, böylece işlemleri başlatmış oldu. Geçtiğimiz haftalarda uzun bir aranın ardından sahnelere dönen ünlü oyuncu, kendisine Akçıl'dan gelen çiçekleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bunun üzerine ünlü çfitin hayranları boşanıp boşanmayacakları konusunda yeniden bir ikileme girerken, Kıratlı bir erkek arkadaşıyla kameralara yakalandı. Samimi halleri dikkat çeken ikiliden sonra güzel oyuncu sosyal medya hesabından ''Arkadaşım'' yazdığı notu paylaştı. Basın mensuplarının kameralarına yansıyan Sinan Akçıl'a da bu konu soruldu. Yetenekli şarkıcı; "Boşanma davası ile ilgili yayın yasağı var zaten, Burcu’da asla öyle bir şey yapmaz'' diyerek konuya ilişkin son noktayı koydu. Akçıl aynı zamanda yaptığı açıklamayla da barışma gibi bir şeyin olmadığını da belirtmiş oldu. 

Sinan Akçıl'dan Burcu Kıratlı hakkında açıklama geldi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal