Gönül Dağı Meryem diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı? Gönül Dağı Sevilay Gültekin diziden çıktı mı, çıkacak mı?

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran Gönül Dağı dizisi her hafta olduğu gibi bu haftaki bölümü ile seyircileri ekrana kilitledi. Gönül Dağı dizisinin son bölümünde Meryem ve Rıfat aşkı çok konuşulurken Meryem'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Peki Meryem karakteri Gönül Dağı dizisinden çıkacak mı? Sevilay Gültekin Gönül Dağı dizisinden ayrılıyor mu? detaylar haberimizde yer almaktadır.

28.03.2022-14:16 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-14:16) Gönül Dağı Meryem diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı? Gönül Dağı Sevilay Gültekin diziden çıktı mı, çıkacak mı?

TRT 1 ekranlarının çok sevilen dizisinin son bölümünde Meryem ve Rıfat aşkı çok konuşuldu. Meryem hatası için önemli kararlar alırken Rıfat bu kararlar sonrasında çok sarsıldı. Gönül Dağı dizisinde Meryem karakterinin ise diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. 

Meryem karakteri Gönül Dağı dizisinden çıkacak mı

Meryem karakteri Gönül Dağı dizisinden çıkacak mı?

TRT 1 ekranlarında 57. bölümü yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Meryem'in hayatı için aldığı yeni kararlar Rıfat çok sarstı. Gözleri görmeyen Meryem, Rıfat ile tanıştıktan sonra hayatı değişti. Meryem'e aşık olan Rıfat işlettiği kahvehanesi bı satarak Meryem'in gözlerini açtırdı. Ama Meryem gözleri açıldıktan sonra Rıfat'ı beğenmedi ve onu sevmediğini söyledi. Meryem okumak istediğini söyleyerek Rıfat'ı terk etti. Bu olay sonrasında Rıfat kendini Gönül Dağına vururken, Meryem ise otobüse bindi. Ancak Meryem karakterinin diziden çıkıp çıkmayacağı hakkında henüz bir açıklama gelmedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal