Gönül Dağı Rıfat öldü mü? Gönül Dağı Hüseyin Sevimli diziden ayrılıyor mu?

Gönül Dağı dizisinin çaycı Rıfat' ı diziden ayrılıyor mu? Rıfat öldü mü? Dizide Kellerin Rıfat lakabıyla bilinen Hüseyin Sevimli sevenlerine veda mı ediyor? İşte Çaycı Rıfat hakkında merak edilenler.

27.03.2022-00:28 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-00:28) Gönül Dağı Rıfat öldü mü? Gönül Dağı Hüseyin Sevimli diziden ayrılıyor mu?

Her cumartesi saat 20.00 da TRT1 ekranlarında yer alan Gönül Dağı dizisi sevenlerini 57. bölümde merakta bıraktı. Seyirciler araştırılmalara başladı Rıfat karakterini canlandıran Hüseyin Sevimli diziye veda mı ediyor. Ortadan bir anda kaybolan izlecilerini merakta bırakan çaycı Rıfat hakkında merak edilenlere haberimizde yer verdik. 

Çaycı Rıfat diziye veda mı ediyor?

Hüseyin Sevimli Gönül Dağı dizinde annesiyle birlikte tek yaşayan Çaycı Rıfat olarak karşımıza çıkmıştı. Rıfat gözleri kör olan Meryem' e aşık olur ve annesi Meryem'ı istememektedir. Buna rahmen güzelliği ile herkesi kendine hayran bıraktıran Meryem' in hayat hikayesi sevenlerine duygu dolu anlar yaşattı. Rıfat'ın sevgisi ile herşeyin üstesinden gelir. Rıfat tüm malını mülkünü satıp Meryem' in gözlerini açtırmaya karar verir ve Meryem' i ameliyat için ikna ederi. Gözleri açılıp memleketine geri dönen Meryem çosku ile karışılanır. Fakat Meryem tüm sevenlerini bir kenara bırakıp gözleri Rıfat'ı aramaktadır. Sevenlerine kimsenin bir şey söymemesini ve Rıfat'ı kendisinin tanıyacağını söyler. Ama kadar kişinin arasında Taner' i herşeyini kendisine feda etmiş Rıfat zanneder. 

Rıfat' tanımayan Meryem sosyal medyada tepki üstüne tepki gördü . Dizi hayranları Meryem' i nankör ilan etti. Daha sonra dizide ilerleyen olaylarda Meryem Rıfat'ı terkeder ve Rıfat Meryem' i görmeye dayanamayıp ortadan kaybolur.

Rıfat öldü mü?

Bir anda ortadan kaybolan Rıfat hakkında öldüğü düşünülmektedir. Fakat dizi den Rıfat karakterinin ayrılcağına dair bir bilgi verilmemiştir. 

Yeni bölümünde Çaycı Rıfat' a ne olduğu, ölüp ölmediği belli olacaktır. 

Her cumartesi saat 20:00 da yeni bölümü ile TRT1 ekranlarında olan Gönül Dağı dizisi sevenleri ile buluşmaktadır. 

Gönül Dağı Rıfat öldü mü

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal