27.04.2024-09:29 (Son Güncelleme:27.04.2024-09:29)


1

Komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde gösterilerinden birinde seyircilerin Gebze'den geldiklerini öğrenince "Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi" yanıtını vermiş ve devamında Hasan Can Kaya'nın konuşma şeklini tiye almıştı.



2

Yılmaz'ın ifadelerine karşılık veren Kaya, Yılmaz için "Küçük bir sakatlık geçirdim, oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış" yanıtını verdi.



3

Komedyen Cem Yılmaz, kapalı gişe stand up gösterisinde, "Konuşanlar" programı ve komedyen Hasan Can Kaya'yı tiye alan ifadeler kullanmıştı.



4

Seyircilerden birinin Yılmaz'a "Gebze'den geldik" demesi üzerine Yılmaz, "Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi." diye karşılık verdi.



5

Ardından, Hasan Can Kaya'nın küfürlü konuşmasına değinen Yılmaz, "O böyle konuşuyor ya böyle 'naber a*k, iyi sen a*k', siz de Gebze'den gelin tamam mı a*k?" diyerek meslektaşının konuşma şekliyle dalga geçmişti.



6

Hasan Can Kaya, muhabirlerce konuya ilişkin kendisine yöneltilen soruya yanıtlarken, Yılmaz'ın kendisi hakkında kullandığı ifadeleri izlediğini belirtti ve şu şekilde yorumladı:



7

"Çocuklar izlettiler. Kısa bir sakatlık geçirdim, çok küçük bir sakatlık. Oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış yani meseleyi yanlış anlamış. Yapamamış... Yine de çabasını olumlu buldum. Çalışmalarını taktir ettim. Çalışmalarının devamını diliyorum, seyircinin en çok izlediği işleri onun da izlemesini taktir ettim."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr