Sibel Kekilli'nin Son Hali

Adını oynadığı yetişkin filmlerle duyuran Sibel Kekilli'nin son hali oldukça merak ediliyor. Sibel Kekilli'nin hayatı ve son hali haberimizde...

08.12.2016-09:02 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-17:26) Sibel Kekilli'nin Son Hali

Sibel Kekilli 16 Haziran 1980 yılında Almanya’nın Heilbronn bölgesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Kayserili olan Kekilli ailesinin 4 çocuğundan biridir. Babası fabrika sektöründe hizmet vermekte, annesi ise temizlik sektöründe çalışmaktadır.

ALMANYA'NIN EN ÖNEMLİ 33.KİŞİSİ

Türk asıllı Alman film yönetmeni Fatih Akın’ın  filmi “Duvara Karşı” ile uluslararası başarı kazanmıştır. Bu film bağımsız filmler kategorisinde yer alan bir dram filmidir. 2004 yılında Almanya’nın en önemli 100 kişisi arasında 33. sırada yer almıştır.

Kekilli ailesini liberal ve ileri görüşlü Müslümanlar olarak tanımlamaktadır. Kekilli, 16 yaşında eğitimini tamamlamış ve hükümet ofislerinden birinde çırak olmak üzere eğitim almıştır. 2002 yılında Essen’e taşınması ile satış ve özendirme elemanlığı, temizlik görevlisi ve gece kulübü müdürü gibi çeşitli işlerde çalışmıştır.


DUVARA KARŞI FİLMİNDE OYNADI

 2002 yılında alışveriş yaptığı sırada bir oyuncu seçim direktörü tarafından keşfedildi. 350 aday arasından Duvara Karşı filminde oynaması üzere seçildi. Her sene düzenlenen Alman Sinema Teşvik ödüllerine jüri üyesi olarak katıldı.

GAME OF THORONES'TE OYNADI

Sibel Kekilli Dünyaca ünlü Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin ilk sezonunda canlandırdığı Shae adlı karakter ile adını tüm dünyaya duyurmuştur. Sibel Kekilli, Müslüman aileler arasındaki şiddetin durdurulması ve kadın haklarını ön planda bulunduran Terre des Femmes kuruluşunun yöneticisi ve kurucusudur. Bu organizasyon maddi beklentiler olmadan yürürlükte olan bir sosyal projedir.

SİBEL KEKİLLİ'NİN SON HALİ ŞAŞIRTTI

Ünlü oyuncu Sibel Kekilli, yeni sevgilisiyle ABD'de objektiflere takıldı. Oyuncu, önceki gün sevgilisiyle çıktığı yeni yıl alışverişinde objektiflere takıldı. Dört yıl boyunca rol aldığı Taht Oyunları dizisinden ayrıldı. Daha sonra Alman TV'si için Paare ve Tatort adlı yapımlarda kamera karşısına geçti. Kekilli'nin bir ayağı da Hollywood'da.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal