Bursa’daki Piknik Alanları

Bursa’daki piknik alanlarını sizler için derledik. Detaylar haberimizde…

16.01.2019-15:20 - (Son Güncelleme: 16.01.2019-15:36) Bursa’daki Piknik Alanları

Sevdiklerinizle güzel vakit geçirebileceğiniz Bursa’daki piknik alanlarını sizler için derledik.  İşte Bursa’da ki piknik alanları…

Suuçtu Şelalesi; Bursa’da Mustafa Kemal Paşa mahallesinde bulunan  Suuçtu Şelalesi fay hattının çökmesi sonucu ortaya çıkmıştır. Suuçtu Şelalesi doğal güzellikleri ile kendine hayran bırakmaktadır. Uzun süre konaklamaya imkan veren doğal güzellik piknik yapmak içinde oldukça elverişlidir.

Kirazlıyayla; Bursa’nın Yenişehir ilçesine 13 km mesafede olan Kirazyayla köyünde bulunmaktadır. Hem Uludağ, Hem İznik hem de Yenişehir manzarasına sahiptir.

Botanik Parkı; Bu park bilimsel çalışma ve bitkisel araştırmalara ev sahipliği yapar. Botanik parkı bu özelliklerinin yanı sıra dinlenme ve sportif faaliyteleriyle de ziyaretçilerine hizmet vermektedir.  Her dönem ziyaret edilebilen Botanik Park’ta piknik yapabileceğiniz alanlarda mevcuttur.

Diğer Piknik Alanları ise şöyle;

Merinos Parkı, Reşat Oyal Kültürparkı, Hüdavendigar Kent Parkı, Saitabat Şelalesi, Misi Köyü, Tuzaklı Piknik Alanı, Atatürk Kent Ormanı, Sarıalan, Oylat Şelalesi, Gölyazı, Dağyenice Köyü

Son Dakika Seyahat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal