Sesinde Aşk Var film konusu ve oyuncuları

Yerli ve romantik film türü olan 'Sesinde Aşk Var' filmi birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken bir film olarak karşımıza çıkmaktadır. Sesinde Aşk Var filmin konusu nedir? Sesinde Aşk Var filmin oyuncu kadrosu kimlerdir? İşte ayrıntılar.

29.06.2022-13:21 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-13:21) Sesinde Aşk Var film konusu ve oyuncuları

16 Ağustos 2019 tarihinde vizyona giren 'Sesinde Aşk Var' filmi büyük ses getirmişti. Filmin yönetmenliğini Osman Taşçı üstlenirken birbirinden ünlü oyuncu filmde rol almaktadır. Sesinde Aşk Var filminde Hayal Köseoğlu, Burak Tozkoparan ve Deniz Barut gibi isimler yer almaktadır.

Sesinde Aşk Var konusu nedir?

Filmde hayatına dair önemli karar alma aşamasında olan bir genç kızın aşkı ve hayatı arasında kaldığı olaylar beyaz perdeye yansıtılmaktadır. 17 Yaşında genç bir kız olan Deniz daha küçük bir yaşta iken annesi ve babasını kaybetmiştir. Deniz, dedesi ile beraber yaşamaktadır ve hayatta en sevdiği şey ise şarkı söylemektir. Deniz'in dedesi Şükrü, torununun şarkı söylemesine karşı çıkar. Deniz ne kadar şarkı söylemekle hayaller kursa da dedesinin baskısı üzerine derslerine odaklanır. Okula yeni gelen Rüzgar adında ki bir öğrenci ile tanışması hayatını tamamen değiştirecektir. Rüzgar, gitar çalan birisidir. Rüzgarla tanıştıktan sonra tekrardan şarkı söyleme aşkı ile yanıp tutuşan Deniz'i neler beklemektedir?

sesinde aşk var

Dedesi ve müziğe olan tutkusu arasındaki ikilemde kalan Deniz, hayatının en zor kararını vermek üzeredir. Bu süreçte geçmişiyle ilgili büyük bir sırrı öğrenir. Bu sır sayesinde her şey bir anda değişecektir. Osman Taşçı imzalı filmde; Burak Tozkoparan, Hayal Köseoğlu ve Deniz Barut gibi isimler yer almaktadır. Romantik, yerli film Sesinde Aşk Var, Ağustos 2019 tarihinde sinemalarda gösterime girdi.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal