Baba: Sonsöz Michael Corleone’nin film konusu ve oyuncuları

Film severler internet üzerinden filmlerin konularını, detaylarını ve oyuncularını merakla araştırmaya devam ediyor. Peki Baba: Son Söz filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

29.06.2022-09:29 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-09:29) Baba: Sonsöz Michael Corleone’nin film konusu ve oyuncuları

Baba filminin tutkunlarının merakla araştırdığı bir film de Baba: Son Söz Michael Corleone'nin Ölümü oldu. Peki filmin konusu nedir? Filmin oyuncuları kimlerdir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Baba: Son Söz Michael Corleone'nin Ölümü filmi

Film dram, aksiyon ve suç kategorisinde 2020 senesinde yayınlanmıştır. Filmin yönetmenliğini Francis Ford Coppola üstlenmiştir.

Baba: Son söz Michael Carloene'nin Ölümü Filmi Konusu ve Oyuncuları

Baba: Son Söz Michael Corleone'nin Ölümü filmi konusu

Filmin kahramanı Michael Corleone artık çok yaşlanmıştır ve ailesini emanet edebileceği güvenilir bir insan arayışına girmiştir. Ailesini emanet edebileceği kişi olarak Vincent'i düşünür fakat bazı endişeleri bulunmaktadır. Michael, ailesinin yaptığı illegal işleri yasal işlere çevirmek için mücadeleye girmiştir. 

Baba: Son Söz Michael Corleone'nin Ölümü filmi oyuncuları

Filmde Al Pacino, Don Novello, Diane Keaton, Helmut Berger, Talia Shire, Richard Bright, Andy Garcia, Donal Donnelly, Eli Wallach, Franc D'Ambrosio, Joe Mantegna, Raf Vallone, George Hamilton, Sofia Coppola ve Bridget Fonda yer almaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal