Fırtınalı Soygun film konusu ve oyuncuları

Film severler 'Fırtınalı Soygun' filmini izlemeden önce film hakkında detaylara sahip olmak istiyorsa haberimizde Fırtınalı Soygun hakkında bilgileri paylaştık. Fırtınalı Soygun filmin konusu nedir? Fırtınalı Soygun oyuncuları kimlerdir? İşte ayrıntılar.

29.06.2022-07:07 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-07:07) Fırtınalı Soygun film konusu ve oyuncuları

Sinemalarda vizyona girmeden önce çok sayıda haber yapılan Fırtınalı Soygun filmi büyük merak uyandırdı. Film eleştirmenleri tarafından olumlu haberler yapılan Fırtınalı Soygun filmi gişede başarılı olmaya devam ediyor. 11 Eylül 2020 tarihinde vizyona giren film büyük yankı uyandırmıştı. Dram, aksiyon türünde ki filmin yönetmenliğini Michael Polish üstlenmiştir. Fırtınalı Soygun filminde Mel Gibson, Emile Hirshch, Kate Bosworth, David Zayas ve Stephanie Cayo gibi oyuncular rol almaktadır. Film 1 saat 31 dakika sürmektedir.

fırtınalı soygun

Fırtınalı Soygun konusu nedir?

Çok etkili bir fırtına tüm şehri etkiler. Bunu fırsat bilen bir hırsız çetesi hemen harekete geçer. Çete üyeleri bir binaya sızar ve polis hemen olay yerine gelir. Polis derhal çete üyeleri tarafından işgal edilen binada yaşayan insanları tahliye etmek için bir plan yapar. Fakat, mevcut fırtına işleri çok zorlaştırmaktadır. Bir polis dedektifi insanları binadan tahliye etmeyi reddettiğinde, suçlularla da savaşmak zorundadır.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal