Sırlar Kitabı film konusu ve oyuncuları

Gerilim türünde ki 'Sırlar Kitabı' filmi büyük yankı uyandırdı. İzleyiciler Sırlar Kitabı filmin konusunu ve oyuncularını merak etmektedirler. Sırlar Kitabı konusu nedir? Sırlar Kitabı filmin oyuncuları kimlerdir? İşte ayrıntılar.

28.06.2022-19:27 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-19:27) Sırlar Kitabı film konusu ve oyuncuları

Vizyona girmeden çok sayıda haberlerin yapıldığı Sırlar Kitabı filmi merak ediliyor. Film eleştirmenleri tarafından çok iyi haberler yapılan Sırlar Kitabı filmi gişe başarısını devam ettirdi. 4 Eylül 2020 tarihinde vizyona giren film, gizem ve gerilim türü olarak karşımıza çıkmaktadır. Filmin yönetmenliğini Regis Roinsard üstlenirken filmde, Olga Kurylenko, Lambert Wilson, Riccardo Scamarcio, Sidse Babett Knudsen ve Eduardo Noriega gibi oyuncular rol almaktadır. Film 1 saat 45 dakika sürmektedir.

sırlar kitabı

Sırlar Kitabı konusu nedir?

Dedalus kitap serisinin dünya üzerinde büyük etkisi sahiptir. Kitabın yazarı Eric Angstrom, serinin üçüncü kitabını tamamlamak üzere. Bütün dünyada aynı anda farklı dillerde okunabilmesi için bir fikri vardır. Bunun için aklına bir fikir gelir. Kitabın aynı anda dokuz farklı dilde basılabilmesi için dünyanın farklı yerlerinden dokuz tercümanı bir malikaneye kapatmaya karar verir. Malikanede tamamen izole edilmiş bir ortamda, çevirmenlerden serinin üçüncü kitabını kendi dillerine çevirmelerini ister. Bu arada izole bir ortamda olmasına rağmen kitap parça parça sızdırılır ve hırsızın peşinde olan Angstrom'u zorlu bir yolculuk beklemektedir.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal