Limonata film konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden film severlerin film araştırmaları devam ediyor. Son günlerin merak edilen filmlerinden biri de Limonata filmi oldu. Peki Limonata filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

28.06.2022-19:17 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-19:17) Limonata film konusu ve oyuncuları

Ali Atay yapımlarını izlemeyi seven insanların keyifle izlediği Limonata filmi son günlerde merak edilip araştırılan filmlerden biri oldu. Peki Limonata filminin konusu nedir? Limonata filminin oyuncuları kimler? Limonata filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Limonata filmi

Limonata filmi 24 Nisan 2015 tarihinde yerli komedi türüyle seyirciyle buluşmuştur. Filmin yönetmenliğini Ali Atay üstlenmiştir ve Limonata filmi aynı zamanda Ali Atay'ın ilk yönetmenlik deneyimini yaşadığı filmidir.

Limonata Filmi Konusu ve Oyuncuları

Limonata filmi konusu

Limonata filminde Suat karakteri eski bir tır şoförüdür ve hayatına Makedonya'da devam etmektedir. Ancak Suat bir gün ölümcül bir hastalıkla savaşmaya başlar. Suat'ın aynı zamanda hayatında kimsenin bilmediği önemli bir sır vardır. Suat, bir gün bir kadınla evlenmiştir ve bir çocuğu vardır ancak gizli bir evlilik olduğu için çocuğunu daha önce hiç görmemiştir. Suat, öleceğini anladığı için oğlu Sakip ile konuşur ve diğer oğlu Selim'i ölmeden önce görmek istediğini ona açıklar. Sakip bu duruma şaşırsa da durumu babasının vasiyeti olarak gördüğü için isteğini yerine getirmek ister ve kardeşini bulmak için İstanbul'a yola çıkar. Kardeşini bulmak için çıktığı yolda Sakip'in başına gelen komik maceralar seyirciye aktarılmıştır.

Limonata filmi oyuncuları

Limonata filminde Ertan Saban, Funda Eryiğit, Serkan Keskin gibi başarılı ve sevilen isimler yer almaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal