Serkan Şengül kimdir, nereli ve kaç yaşında? Serkan Şengül nasıl zayıfladı? Kolpaçino’nun Şahin’i verdiği 55 kilo sonrası tanınamadı

Efsane komedi filmi serisi Kolpaçino’da Şahin karakterini canlandıran Serkan Şengül, 55 kilo verdi. Şengül’ün son halini görenler hayrete düştü. Peki Serkan Şengül kimdir, nereli ve kaç yaşında? Serkan Şengül nasıl zayıfladı? İşte detaylar...

15.08.2023-17:51 - (Son Güncelleme: 15.08.2023-17:51)

Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Ebubekir Öztürk gibi isimlerle Kolpaçino filminde başrol oynayan ünlü oyuncu Serkan Şengül’ün son halini görenler gözlerine inanamadı. Şengül’ün 55 kilo verdiği anlaşılırken, ünlü oyuncunun nasıl kilo verdiği ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Serkan Şengül Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Serkan Şengül nasıl zayıfladı?

Serkan Şengül nasıl zayıfladı?

Komedi filmi olan Kolpaçino film serisi ilk olarak 2009 yılında izleyici karşısına çıktı. Filmde Şahin karakterine hayat veren Serkan Şengül esprili tavırlarıyla dikkat çekmişti.

Serkan Şengül

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Şengül’ün son hali gündem oldu. Zayıflığıyla dikkat çeken ünlü isim Snob Magazin’e açıklama yaptı.

Serkan Şengül "Sağlığım için 55 kilo verdim. 134 kiloydum. Daha vermeyeceğim. Şafak Sezer beni mide ameliyatı yaptırdı. 1.60 cm. boy ve 135 kiloydum.

İyiye gitmiyordum. Setlerde zorlanıyordum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Sağlık açısından daha iyiyim. Ameliyathanede Kolpaçino'nun fon müziğini çaldılar" dedi.

Serkan Şengül kimdir?

Serkan Şengül, 20 Mart 1978 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Ankaralı olan Serkan Şenül, kariyerinde dönüm noktası olan Kolpaçino ve Kolpaçino Bomba Sinema filmleri olmuştur. Ardından, Galerici Şahin karakterin sayesinde büyük beğeni toplamıştır. 

Serkan Şengül-1

1999 yılında farklı bir meslekle uğraşan Şengül, oyuncu Şafak Sezer ile tanışması hayatını değişen Şengül, Şafak Sezer ile beraber Sıdıka isimli dizi filminde rol alarak ilk rol deneyimini yaşadı. Bunun sonrasında ise birçok TV dizilerinde ve sinema filmlerinde rol aldı. Aynı zamanda Kutsal Damacana 2 İtmen filminde oynadı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal