Müge Anlı ne zaman başlıyor? 2023 Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon yayın tarihi

Ekranların en sevilen sabah programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yeni sezon tarihi araştırılıyor. İzleyenler Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon yayın tarihi araştırmalarını internetten sürdürüyor. Peki Müge Anlı ne zaman başlıyor? 2023 Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte soruların yanıtı...

15.08.2023-17:20 - (Son Güncelleme: 15.08.2023-17:20)

ATV ekranlarında hafta içi her gün sabah saatlerinde ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 2023-2024 sezonunun Ne Zaman başlayacağı merak ediliyor. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumuyla ekranlara gelen programda yeni sezonda da çok çarpıcı olayların yaşanması bekleniyor. Öte yandan da izleyenler Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon yayın tarihi araştırmalarını internetten sürdürüyor. Peki Müge Anlı ne zaman başlıyor? 2023 Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Müge Anlı ne zaman başlıyor? 

Programın yapımcısı Taner Ercan, Müge Anlı yeni sezon müjdesini verdi. Ercan açıklamasında, ''28 Ağustos Pazartesi günü görüşmek üzere'' dedi. Ancak Müge Anlı'dan henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Yeni gelişmelere haberimizde yer vereceğiz.

Müge Anlı

2023 Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Müge Anlı programı 28 Ağustos’ta başlıyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 15 sezondur ekranlarda yer alıyor. Müge Anlı ve ekibi geçtiğimiz sezon boyunca 17 adet cinayet dosyasını aydınlattı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın oluşturduğu "Pati Buldular" projesiyle 689'e yakın kayıp patiyi yuvasına kavuşturdu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal