Seda Sayan Şeyma Subaşı'nın Kitabının Toplatılmasını İstedi

Şeyma Subaşı'nın kitabındaki "Cilt ve Beslenmeye Dair İpuçlarım" kısmında yapılan hata tepki çekmişti. İlgili kısıma bir tepki de Seda Sayan'dan geldi.

12.07.2019-17:03 - (Son Güncelleme: 12.07.2019-17:04)

Şeyma Subaşı, kitabında cilt bakımında kullanılan hyaluronik asit ile halk arasında 'tuz ruhu' olarak bilinen hidroklorik asiti karıştırınca sosyal medyada olay olmuştu. Seda Sayan da Şeyma Subaşı'nın tartışmalı kitabı hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

YouTube'da yayınlanan bir programa konuk alan Sayan, ''Şeyma'nın kitabı toplatılmalı'' dedi. Sayan, sözlerine şöyle devam etti:

"Hidrolik asitte emin misiniz, kör olur millet. Ne diyecekti biliyor musunuz; hyalüronik asit. Bunun aslı budur. Bu kitabın toplatılması lazım. Bu çok önemli bir şey. Buradan ceza alır. Her türlü ceza alır. Sen şimdi 'bunu kullanın' diyorsun, kör oldu diyelim kullanan. Bu kitapta böyle bir şey yazıyorsa bitti bu iş."

'BU KİTAP TOPLANMALI'

Kitabın toplanması gerektiğini vurgulayan Sayan, "Yılların televizyoncusu olarak söylüyorum. Bu kitapta hidrolik asiti yüzünüze sürün yazıyor ve yandı millet; sakın. Ona hyalüronik asit denir. Bu kitabın toplanması lazım. Bu kitabı alıp uygulamaya kalkan olursa yayın evinin de başı belaya girer. Bu kitap toplanmalı." dedi.

'BU İŞ YARGIYA GİDER'

Subaşı'nın tavsiyesine uyulmaması gerektiğini belirten Sayan, "Bu iş yargıya gider, hapse bile girebilir. Biri yanar hapse atarlar. Çok tehlikeli bir durum bu. O madde tuvalet temizleyicisi! Demek ki denenmiş diye küçük büyük okuyan herkes kullanmak isteyebilir. Sakın kullanmayın. Sakın uygulamayın çoluktan çocuktan uzak tutun. Elinizi bile sürmeyin." şeklinde konuştu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal