Scooter Sürerken Komaya Girdi, Uyandığında 6 Bin 500 Lira Ceza Yedi!

İstanbul'da yaşanan olayda scooter ile devriye atan güvenlik görevlisine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait ticari araç çarptı.

01.11.2021-17:20 - (Son Güncelleme: 01.11.2021-17:20)

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde yaşanan olayda elektrikli scooterla sokakta gezen güvenlik görevlisine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait ticari araç çarptı. 

GÜVENLİK GÖREVLİSİ AĞIR YARALANDI

Çarpmanın etkisi ile metrelerce sürüklenip olay yerinde ağır yaralanan güvenlik görevlisi komaya girdi. 15 gün sonunda komadan uyanan güvenlik görevlisi sigorta tarafından kendisine yazılan ağır para cezasına çok şaşırdı.

TEMMUZ AYINDAN BERİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR

Kaza geçtiğimiz temmuz ayında akşam saatlerinde Ümraniye'de meydana geldi.  İddiaya göre, çift yönlü sokak içerisinde elektrikli scooter ile devriye atan güvenlik görevlisi Ahmet Demirtaş, karşı yönden hızla gelen 34 DPT 06 plakalı Sinan Sular kontrolündeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan araç çarptı. Kazada ağır yaralanan Demirtaş, 15 günlük yoğun bakım sürecinin ardından hayata tutundu. Vücudunun sağ tarafını hissetmeyen ve 4 aydır iş göremeyen Demirtaş'ın 3 aydır fizik tedavisi devam ediyor.

KAZAZEDEYE 6 BİN 500 LİRALIK CEZA KESİLDİ

Yaşanan kaza ile ilgili konuşan güvenlik görevlisi Ahmet Demirtaş, kaza hakkında hiçbir şey hatırlayamadığını vurgulayarak şu sözlere yer verdi; “Ümraniye'de güvenlik görevlisi olarak çalıştığım kurumda scooterla devriye atarken karşıdan gelen aracın hızından kaçamadım. Araç beni altına alarak metrelerce sürükledi. Gözümü açtığımda yoğun bakımdaydım. 15 gün boyunca yoğun bakımda tedavi gördüm. 4 aydır iş göremiyorum. Sağ tarafımı zaten hissetmiyorum. Fizik tedavim devam ediyor. Bunların üzerine bir de evime karşı tarafa ait sigorta firmasından çarpışma anında araca zarar verdiğim gerekçesiyle bir fatura gönderildi. Benim hayatım söz konusu iken bu gelen 6 bin 500 liralık hasar talepleri gerçekten çok üzücü” 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal