Şarkılar Seni Söyler Final mi Yapacak?

Kanal D'nin iddialı yapımlarından biri olan Şarkılar Seni Söyler programı hakkında üzücü karar. Şarkılar Seni Bekliyor final mi yapacak?

17.03.2021-12:04 - (Son Güncelleme: 17.03.2021-12:04) Şarkılar Seni Söyler Final mi Yapacak?

Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un sunduğu Şarkılar Seni Söyler adlı yeni program 25 Şubat 2021 tarihinden beri  izleyicisi ile buluşuyor.

ŞARKILAR SENİ SÖYLER BİTİYOR MU?

Star TV'de yayınlanan İbo Show'a rakip olacağı düşünülen Şarkılar Seni Söyler, reytinglerde istediği başarıyı elde edemedi. Çok büyük umutlar ile başlayan program, reyting sıralamalarında beklentiyi karşılamayı başaramadı. Bu durum sebebiyle sosyal medyada Şarkılar Seni Söyler programının final yapacağı iddiaları dolaşmaya başladı.

İlk bölümüyle reyting sıralamalarında Total'de 16, ABC1'de 11; AB'de ise 12. sırada bulunan Şarkılar Seni Söyler, ilerleyen bölümlerinde çok alt sıralarda yer aldı. Reyting sıralamalarında ilk 10'a girmeyi başaramayan Şarkılar Seni Söyler'in daha fazla kan kaybetmemesi için Kanal D ekibi programı farklı günlerde yayınlamayı denedi. Ancak istenilen yüksek reytinglere bir türlü ulaşamadı.

Programın kurgusunun da çok zayıf olduğu konuşulurken reytinglerin de bu kadar düşük gelmesi Şarkılar Seni Söyler'in ekran ömrünün ne kadar olduğu düşünülmeye başlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal