Başınız Ağrıdığında Bunları Yapın

Baş ağrısı olduğunda, yaptığınız bütün işler sekteye uğrar ve ilaç arayışına geçersiniz ya da ağrının kendi kendine geçmesini bekleyerek zamanı kendinize zulüm edersiniz. Bu haberimizde sonra baş ağrısı esnasında yapmanız gerekenleri bilecek ve ağrıyı uzun saatler yaşamak zorunda kalmayacaksınız.

21.11.2019-13:35 - (Son Güncelleme: 21.11.2019-12:54)

Bu haberimizde sonra baş ağrısı esnasında yapmanız gerekenleri bilecek ve ağrıyı uzun saatler yaşamak zorunda kalmayacaksınız.

BAŞ AĞRISINA NEDEN OLAN ETKENLER

Günlük hayatta bir takım hususlara dikkat ederek daha sağlıklı bir hayat yaşamaya başlarız. Eğer yeterli sıvı tüketmiyorsak sıvı eksikliğine bağlı baş ağrısımeydana gelebiliyo ki bu çok sık rastladığımız ağrı nedeni olabiliyor. Gün için de yeteri kadar beslenme ihtiyacı görmediyseniz de baş ağrısıyla karşılaşırsınız bunların yanında, yeterli ve kaliteli olmayan uyku baş ağrısının en sık rastlanan nedenlerinden birini oluşturuyor.

Çay, kahve tüketimini gün içinde azaltın. Özellikle uykudan iki saat önce çay ve kahve içmemeye özen gösterin. Çünkü içinde bulunan tein ve kafein, uykuya dalma ve sürdürme güçlüğüne neden olabilir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal