13.11.2019-17:40 (Son Güncelleme:12.08.2023-15:01)


1

UYGULANIŞI

UYGULANIŞI

Birkaç diş sarımsak soyulur ve iri doğranarak tencereye konur. Akabinde tencereye zeytinyağı eklenir. Düşük sıcaklıkta ısıtılır. Karışımın kokusu çıkana kadar tencerede karıştırılır. Kokusu çıkan karışım ocaktan alınır ve soğuması beklenilir. Elde ettiğiniz bu yağı da kulak ağrılarınıza doğal çözüm olarak kullanabilirsiniz.



2

Kulak enfeksiyonlarını durdurun. Kulak enfeksiyonları genellikle antibiyotik yardımı ile tedavi edilir, ancak sarımsak ile de tedavi edilebilir. Bu ilaç özellikle çocuklar için önerilmektedir çünkü düzenli tıbbi reçeteler için çok küçük olabilirler.



3

Evde kulak enfeksiyonunu tedavi etmek için, sarımsak yağı elde etmek için diş sarımsaklarını sıkın. Biraz ısıtın ve bir pipet içine birkaç damla ekleyin ve kulağınıza damlatın. Önce bir doktora danışmanız önerilir, ancak sıcak sarımsak yağının işe yaradığı söylenir.



4

Kulağa konulan sarımsak vücuttaki ağrılara iyi gelir.



5

Diş ağrısı rahatlatmak, yapmanız gereken tek şey, acı veren dişe sürtmek..



6

Sarımsak doğal bir yapıştırıcıdır. Bu kırılgan maddeler için tutkal olarak kullanabileceğimiz anlamına gelir.



7

Sarımsak; güçlü antiseptik, antiviral ve mantar önleyici özellikler içerir. Cilde parlaklık sağlar . Bu yetişkin sivilce, sivilce izleri ve diğer birçok cilt hastalıkları ve alerjileri ile savaşmaya yardımcı olabileceği anlamına gelir.



8

Kıymık üzerine ince bir dilim sarımsak koyun, bir sıva ile sabitleyin ve yatağa gidin. ertesi gün, kıymık artık cildinize sıkışmış olmadığını göreceksiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR