Safiye Soyman yakın arkadaşı Seda Sayan ve Çağlar Ökten arasındaki yaş farkını yorumlarken pot kırdı: Denk gelseydi genç biriyle olurdum

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman yakın dostu Seda Sayan'ın ilişkisini yorumlarken Faik Öztürk hakkında bomba iddiada bulundu. İşte o detaylar...

22.04.2022-12:03 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-12:09)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra son zamanlarda yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmeyen Safiye Soyman, yakın dostu Seda Sayan'ın ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Önceki gün ünlü prodüktör Kemal Aslan'ın verdiği iftar yemeğine katılan ünlü şarkıcı, Sayan ile Ökten arasındaki yaş farkı hakkında konuşmaya devam etti. Birbirinden ünlü isimlerin iftar yemeğine katıldığı akşamda davetliler arasında; ''Soner Sarıkabadayı, Selahattin Alpay, Safiye Soyman, Aslı Hünel, Selami Şahin, Ahmet Selçuk İlkan, Sevcan Orhan, Esra Özmen, Umut Akyürek, Jale, Reyhan Karaca, Selen Görgüzel, Sibel Alaş, Metin Özülkü, Ömür Gedik, Öykü Gürman, Türkü, Göknur Onur, Merve Demirci, Nihan Akın, Gökçe Kırgız ve Taner Yılmaz'' gibi pek çok isim yer aldı. 

Safiye Soyman'dan yaş farkı açıklaması

Soyman: Kimse bunlara takılmıyor

7 Mayıs'ta Prag'da evlenecek Seda Sayan ve Çağlar Ökten hakkında konuşan Safiye Soyman, yakın dostunun düğününe katılamayacağını söylemişti. Soyman; ''Ben Seda’yı bu zamana kadar aşk konusunda çok uyardım. Birbirimizi dinleriz kendisi çok akıllı insan olduğu için tartıp ölçer. 30 senelik arkadaşız, kardeş gibiyiz. Birlikte dizi izleriz, konuşuruz. Her şeyimi Seda’ya danışırım, yaptığım değişiklikleri sorarım. Bana çok olumlu katkıları oldu. Seda ile telefonda saatlerce konuşurduk, Çağlar’dan sonra artık konuşma süremiz azaldı. Artık eşi var, daha yeniler'' ifadelerini kullandı. Ünlü çift arasındaki yaş farkını yorumlayan Soyman; ''Yaş dediğiniz nedir ki? Kimse bunlara takılmıyor. Ben de eskiden denk gelseydi kendimden genç biriyle olurdum ama kısmetime Faik geldi, 22 senedir beraberiz'' diyerek bombayı patlattı. 

Nikah’a gidemeyeceğini söylemişti

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman programı nedeniyle nikaha gidemeyeceğini belirterek; ''Ben nikahta olmayacağım. Çünkü benim o tarihte programım var. Ben gidersem öbür arkadaşlarına da yanlış olur. Seda Sayan, ekibi ve Çağlar'la gidecek nikaha. Benim program daha önceden belli olan bir şeydi. Geldikten sonra güzel bir yemek verecekler. Şık bir beyaz elbise giyer. Programım iptal olursa giderim'' şeklinde konuşmuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal