Seda Sayan'a oğlu Oğulcan Engin'den sonra bir darbe de otuz yıllık yakın dostu Safiye Soyman'dan geldi!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın nikahına gitmeyecekler kervanına Safiye Soyman da eklendi. İşte habere ilişkin o detaylar...

07.04.2022-15:38 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-15:38)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra özel hayatı ve esprili kişiliği ile bilinen ve samimi halleriyle gönülleri fetheden Safiye Soyman, 2.sayfa isimli magazin programına konuk olarak gitti. Katıldığı programda yakın dostu Seda Sayan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı, açıklamalarıyla herkesi şaşırttı. 7 Mayıs'ta Prag'da genç sevgilisi Çağlar Ökten ile nikah masasına oturacak Seda Sayan'ın aşkı ve nikah günü hakkında konuşan Soyman, bombayı patlattı. Soyman yıllardır en yakın dostu olan Sayan'ın Çağlar Ökten'e aşık olduğu söyledi. Açıklamalarına devam eden ünlü şarkıcı; ''Seda Sayan dopdulu bir insandır. Çok mutlu olsun. Damadı çok sevdim, çok efendi. Birbirlerine çok yakışıyorlar çok da aşıklar. Çağlar çok kültürlü bir çocuk. Seda Sayan, Çağlar'a çok aşık. Tabii bunun karşılığını aldığı için. Seda Sayan'ı her konuda uyardım ve haklı da çıktım. Kendisi çok akıllı bir insan ve düşünür, tartar. Çağlar'la ilgili araştırma yapmadım. Çünkü Enbe Orkestrası'nda solist gelen biri. Boş bir çocuk değil'' ifadelerini kullandı. 

Soyman: Ben nikahta olamayacağım

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın nikahına oğlu Oğulcan Engin'in katılmayacağı iddia edilmişti. Safiye Soyman da katıldığı programda törene katılamayacağını açıklayarak bombayı patlattı. Soyman; ''Ben nikahta olmayacağım. Çünkü benim o tarihte programım var. Ben gidersem öbür arkadaşlarına da yanlış olur. Seda Sayan, ekibi ve Çağlar'la gidecek nikaha. Benim program daha önceden belli olan bir şeydi. Geldikten sonra güzel bir yemek verecekler. Şık bir beyaz elbise giyer. Programım iptal olursa giderim'' şeklinde konuştu.

Safiye Soyman Seda Sayan'ın düğününe gitmeyecek

Ünlü şarkıcı Sayan’ın hediyesini verdiğini söyledi

Nikah törenine katılamayacak da olsa Seda Sayan'ın hediyesini aldığını belirten ünlü şarkıcı Safiye Soyman; ''Seda Sayan'ın hediyesini şimdiden verdim. Seda ve Çağlar yazılı bir saatli bir çakmak aldım. Biz Seda ile önceden telefonda saatlerce konuşurduk ama Çağlar'dan önce azaldı. Çok yan yana da gelemiyoruz. Benim bacım yeni gelin. O benim her şeyim. Seda Sayan benim 30 senelik arkadaşım. Kardeş gibi olduk'' diyerek düşüncelerini dile getirdi. Sayan'ın 7 Mayıs'taki düğünü ise merakla bekleniyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal