Evlenmek için gün sayan Seda Sayan'a oğlu Oğulcan Engin'den büyük darbe: Sessiz sedasız evlen!

7 Mayıs'ta Prag'ta evlenecek olan ünlü şarkıcı Seda Sayan'a bir darbe de Oğulcan Engin'den geldi. İşte habere ilişkin o detaylar...

05.04.2022-17:29 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-17:29)

Son zamanlarda genç sevgilisi ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Seda Sayan, bağlandığı canlı yayında evleneceği tarihi belirterek gündeme bomba gibi düşmüştü. Sayan; ''Temmuz'da düşünüyorduk ama öne aldık. Mayıs'ta nikah masasındayız. Tam tarihini şimdi vermeyeyim. Çağlar'ın araştırılmaya ihtiyacı yok. Çok temiz, düzgün biri. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Yurt dışında evleneceğiz, konsoloslukta. Bugüne kadar evlilik sözleşmesi yaptım ama Çağlar'la yapmama hiç gerek yok. Doğru zamana ve kadere çok inanan biriyim'' dedikten sonra nikahı 7 Mayıs'ta Prag'ta yapacaklarının müjdesini sevenlerine duyurmuştu. 

Oğlunun düğününe katılmayacağı öne sürüldü

Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın genç sevgilisi ile yaşadığı aşk gündeme bomba gibi düşerken ve aradaki 25 yaş farkı sosyal medyada olay olurken bir darbe de oğlundan geldi. Takvim'de yer alan habere göre Sayan'ın oğlu annesinin düğüne katılmayacağını belirtti. Annesine koşul olarak da ''Sessiz sedasız evlen'' dediği ortaya çıkan ünlü şarkıcının da, Prag'ta yapılacak nikaha katılmayacağı belirtildi. Ünlü şarkıcının ve oğlunun hakkında ortaya atılan bu iddialar ise sosyal medyada ve magazinde bomba oldu. 

Seda Sayan'ın evliliğine oğlundan veto

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal