Yaprak Dökümü'nün Sedef'i Seda Demir dizide annesi rolünü oynayan Bedia Ener hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu!

Ekranların sevilen dizisi Yaprak Dökümü'nün oyuncusu Seda Demir, rol arkadaşı Bedia Ener hakkında bomba açıklamalar yaptı. İşte habere ilişkin o detaylar...

05.04.2022-16:45 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-16:45) Yaprak Dökümü'nün Sedef'i Seda Demir dizide annesi rolünü oynayan Bedia Ener hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu!

Bir dönem ekranlara damgasını vuran diziler arasında yer alan Yaprak Dökümü, hem senaryosu hem de oyuncu kadrosu nedeniyle yıllar geçse de hala izlenmeye devam ediyor. Birbirinden değerli oyuncuların rol aldığı ve çok konuşulan senaryosuyla ekran başındaki izleyiciyi televizyona kilitleyen dizinin Sedef'i yıllar sonra bomba itiraflarda bulundu. Canlandırdığı karakterle hafızalara kazınan Seda Demir, katıldığı 2.sayfa isimli magazin programında dizide annesini canlandıran Bedia Ener hakkında konuştu. 

Yaprak Dökümü setinde çok çektiğini anlattı

Yaprak Dökümü dizisinin ilk oyunculuk tecrübesi olduğunu söyleyen güzel oyuncu Seda Demir, yaşadığı zorlukları anlattı. Demir; ''İlk set deneyimim olduğu için Yaprak Dökümü'nde çok çektim. İlk oyunculuk tecrübesi yaşadığım için insanların bana bakışı başka oldu. 4 ya da 5'inci setim olsaydı çok başka olabilirdi. Neslihan Atagül'ün seti çok başka bir yerdeydi ve sürekli bir arada olmamıza rağmen dışarıda çok görüşüyorduk. Bir de Yusuf Atalı vardı. Diğer oyuncularla aramızda hep mesafe vardı. Bedia Ener de dahil. Annemi oynamasına rağmen aramızda hep bir mesafe vardı. Güven Hokna ve Bedia Ener'den yararlanmayı çok isterdim. İletişimimiz vardı ama samimi değildik. Neslihan'la şu an görüşmüyorum. O zaman 22 yaşındaydım ve çok kırgınlıklarım oldu. Setten çıkıp eve gittiğimde çok ağladığım günler oldu. Yaprak Dökümü dizisinde destek yoktu. Sadece Mesude Erarslan bana destek oldu'' ifadelerini kullandı. 

Seda Demir'in yaprak dökümü itirafı olay oldu

Demir: 7-8 sene sesimden utandım 

Yaprak Dökümü dizisi ve oyuncu kadrosu hakkında açıklamalarına devam eden ünlü oyuncu Seda Demir, rol arkadaşı nedeniyle sesinden yıllarca utandığını dile getirdi. Demir; ''Sette çoğu kişi kendi sesini kullanmıyordu ve benim bununla ilgili kötü bir anım var. Bedia Ener bir gün tek kaldığımızda bana 'Sen asla sesinle bir dizide oynayamazsın. Sesin çok kötü' demişti. Birisi eğitimli olduğunda benim gözümde büyüyor. O yüzden Bedia Ener'in o sözü beni çok etkiledi. Kendimi çok kötü hissettim ve 7-8 sene sesimden utandım. Survivor'a gittikten sonra sesim övülünce anladım'' şeklinde konuştu. Ünlü oyuncunun bu açıklamaları ise hem sosyal medyada hem de magazin gündeminde geniş yer buldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal