Yeni sezonunda devam edecek diziler hangileri? İşte devam edeceği kesinleşen diziler

Yaz mevsiminin yaklaşmasının ardından diziler sezon yapacaklar. Ancak bazıları sezon finali yaparken bazıları ise direk olarak ekranlara veda edecek ve final yapacaklar. 2022-2023 sezonunda tekrar ekrana gelecek olan dizileri sizler için derledik.

05.04.2022-16:07 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-16:07) Yeni sezonunda devam edecek diziler hangileri? İşte devam edeceği kesinleşen diziler

2022 yılında pek çok yeni dizi çıktı ve dizilerin çoğu tutulurken bazıları ise tutulmadı ve birkaç bölüm sonra ekrana veda etti. Devam eden dizilerden de nisan ayında onay alarak diğer sezon için devam edecek olan diziler belli oldu.

2022-2023 sezonunda izleyici ile beraber olmaya devam edecek diziler

-Alparslan Büyük Selçuklu

Pazartesi günleri TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan dizi önümüzdeki sezonda kesin olarak devam edecek. Geçen seneki Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizinin devamı olan bu dizide Alparslan döneminde yaşanan olaylar anlatılmaktadır.

,alparslan

-Yasak Elma

Uzun zamandır yayın hayatında olan dizi Arka Sokaklar dizisi ile neredeyse yarış halinde diyebiliriz. Dizi 6.sezonu ile ekranlara gelecek. Günü değişmeyen dizinin oyuncu kadrosu ve konusunda değişiklikler yaşanacak diyebiliriz.hyasa

-Üç Kız Kardeş

2022 yılının girişinde başlayan bu dizi seyirci tarafından oldukça sevildi. Böyle olunca dizi yeni sezonda da devam etmek amacıyla oyuncuları ile sözleşmeleri imzalamaya başladı. 2.sezon ile yayın hayatına devam edecek diziler arasında.

-Destan

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan dizinin başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar paylaşmaktadır. Salı günleri ekrana gelen dizi önümüzdeki sezonda yerini ve gününü garantileyerek izleycisi ile buluşmaya devam edecek.

-Kuruluş Osman

ATV ekranlarında Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olarak çekilen dizi 3 sezonu bu sene tamamlayarak önümüzdeki sezonda 4.sezonu ile izleyici karşısında olacak. 2023 yılında da dizi sevenleri ile olmaya devam edecek.

osman

-Camdaki Kız

Geçtiğimiz yıl nisan ayı içerisinde ekranlara gelmeye başlayan dizi 2 sezonu tamamladı. 3. sezon içinde onayı alan dizi perşembe akşamları Kanal D ekranlarında olmaya devam edecek. Ancak gerçek hayattan alınan bir hikaye olan dizinin 3.sezonunun son olacağını düşünmekteyiz.

-Mahkum

Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan dizi yeni sezon içinde yerini koruyacak. Başrollerinde i Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu isimlerinin olduğu dizi ikinci sezonu ile yeni hikayeleri ekrana taşıyacak.

-Arka Sokaklar

Dizi birçok çocuğu büyütmüş ve dizideki çocuklar bile evlenmiş olmasına rağmen canlılığını hala koruyarak izleyicinin ilgisini hala çekmeyi başarmaktadır. Böylece dizi yeni sezonda 17.sezonu olarak ekranlara gelmeye devam edecek.

-Gönül Dağı

TRT1 ekranlarında izleyiciyi esir alan dizi çok sevildiğini ispat ederek 2 ay olmasına rağmen şimdiden onayını alarak birdahaki sezon için yerini garantiledi. Oyuncularının genç ve tanınmamış olmalarına rağmen diğer birçok diziyi geride bırakarak, halkın gönlüne taht kuran ve halktan hikayeleri anlatan dizinin samimiyeti birçok kişi tarafından oldukça sevildi. Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi olan Gönül Dağı dizisindeki oyuncular ise ücretlerine zam isteyecek gibi görünmekte. Durum böyle olunca da yapımcıların tüm oyuncular ile tekrar sözleşme imzalayıp imzalayamayacağı merak ediliyor.

gönül dağı

-Kardeşlerim

Dizinin genç oyunculardan oluşuyor olması sevilmesinin önünde bir engel olmadı ve dizi önümüzdeki sezon içinde garanti ederek şimdiden yeni sezon için anlaşmaları yapmaya başladı.

-Yargı

Pazar günlerinin vazgeçilmez dizilerinden olan Yargı dizisi Türk dizilerine yeni bir soluk getirerek olayların hem hızlı ilerleyişi hem de beklenmedik olaylar ile şaşkınlık yaratmasının akabinde izleyici tarafından yakından takip edildi. Hal böyle olunca da yeni sezon için Kanal D ekranlarında yerini garantileyen diziler arasına adını yazdırdı.

-Teşkilat

Birçok başarılı oyuncuyu kadrosunda bulunduran TRT1 ekranlarının yine sevilen dizilerinden olan Teşkilat dizisi de gerek dikkat çeken kadrosu gerekse milli duygulara yaptığı vurgular ile beğenileri toplamayı başardı ve yeni sezon için TRT1 ekranlarında olacağını duyurdu. Başrollerinde sevilen oyuncuların olduğu dizide sevilen oyuncuların birlikte rol almaya devam edecekleri bilinmekte. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu başarılı rol arkadaşlıklarını devam ettirecekler. 

Belirtilen diziler haricinde devam edecek diziler elbette olacaktır. Şuan sezon finallerine daha çok olan dizilerin bazıları devam edecek olsalar da sözleşmelerini henüz imzalamadılar. Belli olan yeni diziler olduğunda liste güncellenecek ve sizler ile paylaşılacaktır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal