Gönül Dağı İlhami kimdir, gerçek adı ne? Mustafa Şen rol aldığı diziler ve filmler

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın yeni karakterlerinden İlhami’ye hayat veren Mustafa Şen’in rol aldığı diziler ve filmlerin neler olduğu merak konusu oldu. Peki Gönül Dağı İlhami kimdir, gerçek adı ne? İşte konu hakkında merak edilenler...

23.03.2022-14:28 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-14:28) Gönül Dağı İlhami kimdir, gerçek adı ne? Mustafa Şen rol aldığı diziler ve filmler

TRT 1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisi yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Sevilen dizi her bölümünde izleyenleri koltuklarına adeta yapıştırıyor ve bir sonraki bölümünde neler olacağını merak ettiriyor. Bu arada diziye oyuncu takviyesi yapılmaya devam ediyor. Gönül Dağı dizisine usta oyuncu Mustafa Şen’in dahil edildiği öğrenildi. Dizide İlhami ismindeki bir karaktere hayat verecek olan Mustafa Şen’in oyunculuk kariyeri bir çok insanın gündemine girdi.

Gönül Dağı İlhami kimdir, gerçek adı ne?

Gönül Dağı’na katılan en son karakter olan İlhami, Selami’nin abisidir. İhsan’ın 3 çocuğundan birisi olan İlhami, Melahat’la birlikte yıllar evvel Gedelli kasabasından ayrılmıştır. Babaları İhsan’ın ölümüne bile gelmeyen İlhami para düşkün bir adamdır.

Gönül Dağı İlhami kimdir

Mustafa Şen kimdir?

Gönül Dağı dizisinde İlhami karakteriyle izleyenler karşısında olacak olan Mustafa Şen 1976 yılında Manisa’nın Soma ilçesinde dünyaya geldi. Akademik hayatını Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüyle tamamlayan Mustafa Şen, İzmir Devlet Tiyatrosu’nda aktif oyuncu olarak bulunmaktadır. Daha önce Arka Sokaklar, Düriye’nin Güğümleri, Kurtlar Vadisi gibi dikkate değer yapımlarda yer alan Mustafa Şen’in bir çocuğu bulunmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal