Aybike Esin Tumluer kimdir, cinsiyet mi değiştirdi? Atlas Karan kimdir, kaç yaşında?

Bir dönem TV ekranlarında yayınlanan 'İlişki Durumu Karışık' isimli dizide "Gülendam" karakteri ile ekranlarda olan oyuncu Aybike Esin Tumluer'in son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Adının ise Atlas Karan Tumluer olduğunu görenler ise Aybike Esin Tumluer cinsiyet mi değiştirdi? sorusuna yanıt aramaya başladı.

23.03.2022-11:13 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-15:46) Aybike Esin Tumluer kimdir, cinsiyet mi değiştirdi? Atlas Karan kimdir, kaç yaşında?

Tiyatroda gösterdiği başarıyı ekranlarda ve sinemada da gösteren Aybike Esin Tumluer'in son halini görenler oyuncuyu tanıyamadı. Bir dönem TV ekranlarında yayınlanan ve izleyiciler tarafından çok beğenilen 'İlişki Durumu Karışık' dizisinde bakıcı Gülendam karakterini oynayan oyuncu Aybike Esin Tumluer'in ameliyat olarak cinsiyet değiştirdiği ve erkek olduğu anlaşıldı.

Aybike Esin Tumluer kimdir

2017 yılında ameliyat olarak erkek kimliğine geçmeye karar veren Aybike Esin Tumluer'in cinsiyet değiştirdikten sonraki son hali sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Ameliyat olmaya karar evrdiği dönemlerde cinsiyet değiştirme kararıyla çok fazla konuşulan Tumluer'in ameliyattan sonra adını da Atlas Karan olarak değiştirdiği öğrenilmişti.

Aybike Esin Tumluer kimdir

Aybike Esin Tumluer yeni adıyla Atlas Karan kimdir, kaç yaşında?

Geçirdiği cinsiyet değiştirme operasyonu sonrası yeni görüntüsüne kavuşan Aybike Esin Tumluer, adını da Atlas Karan Tumluer olarak değiştirerek yeni kimliğini bu isimle çıkardı. Son görüntüsü merak edilen oyuncu, sosyal medya hesabında son görüntülerini içeren fotoğraflar paylaştı.

Atlas Karan Tumluer kimdir

Tiyatro sahnelerinin başarılı oyuncularından Atlas Karan Tumluer'in son hali ise görenleri şaşkına çevirdi. 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Atlas Karan Tumluer, Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümünde eğitimini tamamldıktan sonra İntenational School of Comic Acting’de Drama eğitimi almıştır. Ayrıca tiyatro oyunculuğu eğitimi de alan Tumluer, genel olarak kedi türü yapımlarda rol almıştır.

Atlas Karan Tumluer kimdir

Oynadığı rolü neredeyse yaşayan Atlas Karan Tumluer, izleyicileri her defasında kendine hayran bırakmıştır. İlk olarak 2013'de profesyonel oyuncu olarak ekranlarda boy gösteren başarılı oyuncu bu yıl 'Her Şey Yolunda Merkez' dizisinde' rol aldı.

'İlişki Durumu Karışık' isimli dizde bakıcı Gülendam dizisi ile ekranlarda kendisini tanıtan oyuncu yine 2017 yılında "Şansımı Seveyim" isimli sinema filminde de rol almıştır. 

Atlas Karan Tumluer kimdir

Aybike Esin Tumluer, yeni adıyla Atlas Karan Tumluer, Kanal D'nin sevilen dizilerinden "Hayati ve Diğerleri" isimli komedi tarzı dizide polis memuru Nurten Salıkhan karakterine hayat vermiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal