Survivor All Star’a veda eden Mert Öcal’ın ardından sevgilisi Sude Burcu yaşadığı zor günleri ilk kez anlattı

Geçtiğimiz oylama sonucunda adaya veda eden Mert'in ardından sevgilisi Sude çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte habere ilişkin o detaylar...

23.03.2022-10:37 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-10:37)

Ekranların en sevilen yarışma formatları arasında yer alan Survivor'da bu sene, hem kıyasıya rekabet hem de adadaki aşk dedikoduları damgasını vurmaya devam ediyor. Birbirinden hırslı ve yetenekli yarışmacıların bir arada olduğu yarışmada, elemeler de bir o kadar zorlu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan sms oylaması sonucunda eleme adayları arasında yer alan Mert, Atakan, Evrim ve Barış arasından adaya veda eden isim Mert Öcal olmuştu. Survivor'a ilk gittikleri günden beri aşk yaşadıkları ortaya çıkan ve bu durumu ilerleyen günlerde itiraf eden Mert ve Sude Burcu ikilisinden Sude, sms oylamasının sonucunu öğrendiğinde adeta yıkıldı. Konseyde gözyaşlarına hakim olamayan Sude'yi teselli eden isim de yine Mert oldu. Öcal yaptığı konuşmada; ''Çok güçlü bir pota gerçekten. Ben beklemiyordum açıkçası. Korktuğum başıma geldi. Üzüldüğüm tek bir şey var Sude'nin arkamda kalması'' ifadelerini kullanmıştı.

Burcu: Adını duyduğum zaman ruhum çekilmiş gibi hissettim 

Mert Öcal'ın Survivor hayallerine ve adaya veda etmesinin ardından geride kalan Sude ise duygu ve düşüncelerini anlattı. Gözleri şiş bir şekilde kameralara yansıyan yarışmacı; ''Tabii ki çok üzgünüm. Onun adını duyduğum zaman ruhum çekilmiş gibi hissettim. İçimde bir birikmişlik hissediyorum, onun çok büyük etkisi var. Yaklaşık bir haftadır duygusal çöküş yaşıyorum ailemle alakalı. Berna (Keklikler) gitti, Mert gitti. Burası giderek zor bir yer olmaya başladı'' şeklinde konuştu. Yapılan yeni oylamalar sonucunda ise en çok ismi çıkan kişi bu kez yine Barış Murat Yağcı oldu. Konu hakkında açıklama yapan Yağcı ise; ''Söyleyecek bir şeyim çok yok. Bu zamana kadar girdiğim potalardan sevenlerim sayesinde çıktım. Bu saatten sonra da her türlü potadan çıkarım. Sessiz sakin bir birey olarak devam edeceğim. Zamanı geldiğinde kalan kalacak giden gidecek'' demişti. Barış'tan sonra ikinci eleme adayı ise Evrim Keklik oldu. 

Survivor Sude gözyaşları içinde anlattı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal