Survivor 2022 All Star Batuhan Karacakaya ve Yağmur Banda sevgili mi, aşk mı yaşıyorlar? Survivor'dan yeni bomba aşk iddiası

Survivor 2022 All Star'da aşk iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Survivor adasında kıyasıya rekabet sürerken, heyecan dolu ortamda aşk filizlendi iddiaları gündeme geldi. Survivor 2022 All Star yarışmasında Batuhan Karacakaya arasında Yağmur Banda aşk mı yaşanıyor?

21.03.2022-16:32 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-17:29) Survivor 2022 All Star Batuhan Karacakaya ve Yağmur Banda sevgili mi, aşk mı yaşıyorlar? Survivor'dan yeni bomba aşk iddiası

TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşan Survivor 2022 All Star yarışmasında eleme ve dokunulmazlık oyunlarıyla kıyasıya mücadele yaşanıyor. Survivor adası yaşanan mücadelelerin aksine aşk iddialarıyla da gündeme geldi. Ünlüler Takımı'nda mücadele eden Batuhan Karacakaya ile Gönüllüler Takımı'nda yarışan Yağmur Banda ikilisinin aşk yaşadığı iddiası magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

Sosyal medyayı sallayan iddia sonrası birçok kişi, Survivor 2022 All Star'da Batuhan Karacakaya ile Yağmur Banda aşk mı yaşıyor? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Suvivor adasında Mert ve Sude ikilisinin aşk haberinin ardından Batuhan- Yağmur aşkı iddiası sosyal medyayı karıştırdı.

Batuhan

Batuhan Karacakaya ile Yağmur Banda aşk mı yaşıyor?

Aşk-ı Memnu dizisinde oynadığı karakterle yıldızı parlayan oyuncu Batuhan Karacakaya, Survivor 2022 All Star takımında mücadele ediyor. 2021’de ilk kez katıldığı Survivor’dan sonra, Aleyna Kalaycıoğlu ile aralarında aşk dedikoduları çıkan Batuhan Karacakaya, bu iddiaları yalanlamıştı. O zamanlar “Yarışmadaki herkes benim bacım!” şeklinde yaptığı açıklama ile gündem olan Karacakaya’nın adı şimdilerde ise Gönüllüler takımında yarışan Yağmur Banda ile anılıyor.

Yağmur Banda

Batuhan ve Yağmur çiftinin ilişkisinin Survivor 2022 All Star yarışmasından hemen önce başladığı, ikilinin ise bunu herkesten gizlediği iddia edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal