Survivor Batuhan Karacakaya ve Mert Öcal neden kavga etti, ne ceza alacaklar? Mert diskalifiye mi olacak?

TV8'in en çok izlenen yarışma programı Survivor, her bölümü ile yeni olaylara imza atmaya devam ediyor. Son bölümdeki Met ve Batuhan kavgası oldukça konuşuldu. Ünlüler takımında yer alan Batuhan Karacakaya ve Mert Öcal tencere yıkama kavgasından birbirlerine girince takım arkadaşları zor ayırdı. İşte detaylar...

19.03.2022-14:49 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-14:49) Survivor Batuhan Karacakaya ve Mert Öcal neden kavga etti, ne ceza alacaklar? Mert diskalifiye mi olacak?

Bu sezon All Star ekibi ile izleyici karşısına çıkan Survivor, her hafta yayınlanan bölümleri ile izlenme rekorları kırıyor. Yarışmada yaşanan olaylar da izleyicilerin çok dikkatini çekiyorç Özellikle de son bölümde ünlüler takımında yaşanan gerginlik yarışmaya damga vurdu. 

Batuhan ile Mert arasında neler yaşandı?

Ünlüler takımında yer alan Batuhan Karacakaya ve Mert Öcal, tencere yıkama konuu ile alakalı hararetli bir tartışmaya tutuldu. Yarışma başladığından beri sıklıkla gerginlik yaşayan bu ikili bulaşık yıkama tartışmasıyla da birbirine girdi. Bu konu ile birden gerginlik yaşayan ikili birbirlerinin üzerine yürüyünce takım arkadaşları ayırmaya çalıştı. Arkadaşlarının müdahele olması üzerine Batuhan, eline tahta parçası alıp Mert'in üzerine yürüdü. Batuhan, bu hareketinin üzerine bir de "Yeter. Ben bitiriyorum." diyerek isyan etti. 

batuhan ve mert kavgası

Batuhan ve Mert arasındaki bu gerginliği arkadaşları sonlandırmaya çalışırken olayın ardından acil durum konseyi toplandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal