Survivor eleme adayları kimler? 19 Mart Survivor eleme potasına kim gitti?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'da dün akşam kimin eleme adayı çıktığı merak konusu oldu. Survivor'da dün oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında eleme adayının kimin olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Survivor eleme adayları kimler oldu? detaylar haberimizde yer almaktadır.

19.03.2022-10:24 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-10:25) Survivor eleme adayları kimler? 19 Mart Survivor eleme potasına kim gitti?

TV8 ekranlarının çok sevilen yarışması Survivor All Star'da dün oynana dokunulmazlık oyunu sonrasında kimin eleme adayı çıktığı araştırılmaya başlandı. Çekişmeli geçen dokunulmazlık oyunu 2-1 skorla gönüllüler takımı kazandı. Dokunulmazlık oyununun kızlar setini ünlüler takımı alırken erkekler setini gönüllüler takımının alması üzerine en iyiler mücadelesine çıkıldı. En iyiler mücadelesinde ise gönüllüler takımı ünlüler takımını 3-0 yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. 

Survivor'da kim eleme adayı çıktı?

Gerçekleşen ada konseyinde ünlüler takımı bir eleme adayı çıkardı. Tartışmalı geçen ada konseyi sonrasında ünlüler takımında en çok ismi çıkan kişi Mert Öcal oldu. Buna göre Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı Mert oldu. İkinci eleme adayı ise bugün oynanacak oyun sonrasında belli olacaktır. 

Survivor birinci eleme adayı Mert oldu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal