Survivor Ekstra Semih Öztürk olayı nedir? Semih Öztürk neden yok, ayrıldı mı?

Survivor’ın sona ermesinin hemen ardından yayınlanmaya başlayan Survivor Ekstra programının sunucularından birisi olan Semih Öztürk’ün ekranlarda görülmeyişi insanlar büyük bir merak uyandırdı. Peki Survivor Ekstra Semih Öztürk olayı nedir? Semih Öztürk neden yok, ayrıldı mı? İşte konu hakkında merak edilenler...

17.03.2022-23:33 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-23:34) Survivor Ekstra Semih Öztürk olayı nedir? Semih Öztürk neden yok, ayrıldı mı?

8’de yayınlanan yarışma programı Survivor All Star 2022’nin sona ermesinin hemen ardından yayınlanan Survivor Ekstra programında Survivor All Star 2022’de yaşanan olayların perde arkası gösteriliyor. Programda yer alan isimlerden birisi olan Semih Öztürk’ün 2 gündür Survivor Ekstra programında yer almaması insanların dikkatinden kaçmadı. Daha önce Survivor’da mücadele eden isimlerden birisi olan Semih Öztürk’ün programda neden almadığı arama motorlarında en çok araştırılan sorular arasında yer aldı.

Semih Öztürk neden yok, ayrıldı mı?

Semih Öztürk

Semih Öztürk neden yok, ayrıldı mı?

TV8’de yayınlanan Survivor Ekstra’nın sunucularından birisi olan Furkan Dede’nin son yayınlanan bölümde yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Semih Öztürk’ün neden programda olmadığı sorusu hakkında "Semih Öztürk yaşanan bazı özel sebeplerden ötürü bu sezonda bizimle birlikte olamayacak" sözleriyle ünlü ismin programdan ayrıldığını açıkladı. Programdan ayrıldığı kesinleşen Semih Öztürk’ten ise henüz konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ünlü ismin açıklamaları merakla bekleniyor. Acun Ilıcalı ve TV8 ekibi de konu hakkında sessizliği korumaya devam ediyor. 

1991 doğumlu olan Semih Öztürk bir kaç sezon önce Survivor’da kıran kırana mücadeleler isimlerden birisiydi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal