Evliliklerini tek celsede sonlandıran Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel çiftinin boşanmasının perde arkası aralandı

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel çifti önceki gün tek celsede boşanmıştı. Ünlü çiftin boşanmalarının ardından detaylar da ortaya çıktı. İşte habere ilişkin o detaylar...

19.03.2022-14:44 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-14:44)

Dolu dizgin aşklarını 2014 yılında Roma'da birleştiren Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel çiftinden kötü haber geldi. Bir süredir aralarının bozuk olduğu konuşulan ve ayrılacakları iddia edilen ünlü çift hakkında ortaya atılan iddialar doğru çıktı. Başarılı çift boşanmaya karar vererek sekiz yıllık birlikteliklerini dün beş dakikada sonlandırdı. 55 yaşındaki Hamdi Alkan ve 43 yaşındaki Selen Görgüzel boşanma davasının sonrasında basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Duruşma sonrasında gözyaşlarını tutamadığı görülen ünlü şarkıcı daha sonrasında sosyal medya hesabından duygu dolu bir mesaj daha yayınladı. Boşanmak üzere olduğu eşinin ağladığını gören ünlü oyuncu ve yapımcı Alkan ise daha sonrasında yanına giderek Görgüzel'le konuştu. 

Alkan ağlayan eşini teselli etti

Sekiz yıllık evliliğini beş dakika bitiren Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel, dün tek celsede boşandı. Boşanmalarının ardından sosyal medyadan duygu yüklü bir mesaj yayınlayarak esi eşine teşekkür eden Görgüzel; ''Dokuz yıl beraber ağlayıp, beraber güldük. Aynı havayı soluduk, çok sevdik, sevildik, çok didiştik, çok barıştık, unutulmaz anılar biriktirdik. Bugün karı-koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız. Mutluluk daima seninle olsun'' şeklinde bir not düştü. Bunun üzerine Hamdi Alkan da kişisel hesabından bu paylaşımı yayınlayarak duygularının karşılıklı olduğunu dile getirdi. Birbirinden herhangi bir tazminat talebinde bulunmadığı ortaya çıkan ünlü çiftten Selen Görgüzel'e ise mahkeme, Alkan'a ait ABD'nin New York şehrinden bir ev ve lüks bir otomobil verdi. 

Hamdi Alkan Selen Görgüzel boşandı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal