Doğu Demirkol kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler Doğu Demirkol nereli, evli mi? Doğu Demirkol hayatı ve biyografisi

Kanal D ekranlarını sevilen müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler'in bu akşam yayınlanacak olan bölümünün konukları arasında yer alan Doğu Demirkol'un hayatı merak konusu oldu. İzleyiciler 'Doğu Demirkol kimdir, kaç yaşında?' 'Şarkılar Bizi Söyler Doğu Demirkol nereli, evli mi?' sorularına yanıt ararken bizler de Doğu Demirkol hayatı ve biyografisi hakkındaki bilgileri sizler için derledik..

19.03.2022-19:34 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-19:34) Doğu Demirkol kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler Doğu Demirkol nereli, evli mi? Doğu Demirkol hayatı ve biyografisi

2010 yılında sosyal paylaşım sitelerinde komik videolar yayınlayarak adını duyuran ve o günden bu güne fenomen olan Doğu Demirkol, bir ara TV8 ekranlarında yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasına katılmış ve burada stand-up gösteri yapmıştır. Stand-up u alanında ilerleyen ünlü komedyen, daha sonra BKM çatısına geçiş yaparak burada tek kişilik gösteriler yapmıştır.

Doğu Demirkol kimdir, kaç yaşında?

Doğu Demirkol kimdir, kaç yaşında?

6 Eylül 1985yılında Ankara'da doğan Doğu Demirkol'un tam adı Aydın Doğu Demirkol'dur. Baba tarafından Balıkesirli anne tarafından da Mersinlidir. Lisans eğitimini Bilgisayar Mühendisliği bölümünde tamamlayan Doğu Demirkol, 2010 yıllarda sosyal medya sitelerinde komik videolar yayınlayarak tanınmıştır. 2012 yılında katıldığı 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında finale çıkamayan Demirkol, BKM çatısı altına girerek burada 'Açık Mikrofon' adını verdiği stand-up gösterilerini sergiledi.

2016 yılı içinde katıldığı 'Güldür Güldür Show'da oyunculuk yapan Doğu Demirkol, geniş hayran kitlesine sahip oldu. 2018 yılında Ali Atay'ın yönetmenliğini yaptığı 'Ölümlü Dünya' filminde rol alan Demirkol, aynı yıl içinde yönetmenliğini Nuri Bilge Ceylan'ın yaptığı 'Ahlat Ağacı' filminde 'Sinan' karakteri ile izleyicilerin karşısına çıktı.

1.84 metre boyunda ve Başak burcu olan Doğu Demirkol, ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile bir aşk yaşadı fakat evliliğe giden aşk bir süre sonra bitmek zorunda kaldı. 

Doğu Demirkol kimdir, kaç yaşında?

2021 yılında BluTV'de yayın hayatına başlayan 'Doğu' isimli dizisinin senaryosunu yazan Doğu Demirkol, aynı zamanda dizinin yönetmenliğini de üstlendi. Başrolünü kendisinin oynadığı diziyle geniş bir kitleye hitap eden Doğu Demirkol, 2022 yılı içinde yayınlanan fakat bir süre sonra yayından kaldırılan 'Maske Kimsin Sen?' de jüri üyeliği yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal