Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel boşanıyor mu? Bir dargın bir barışık olan çiftten kötü haber geldi!

Ünlü oyuncu Hamdi Alkan'la eşi Selen Görgüzel'in son dönemlerde araları bozuktu. Ünlü çift yollarını ayırmaya karar verdi. İşte o detaylar...

10.03.2022-10:34 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-10:34)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan ve oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlik de yapan ünlü isim Hamdi Alkan, yıllar önce hayatını şarkıcı Selen Görgüzel'le birleştirmişti. Her fırsatta el ele kameralara yansıyan ve sosyal medyada da aşk dolu karelerini paylaşan ünlü çiftten kötü haber geldi. Geçtiğimiz haftalarda basın mensuplarının kameralarına yansıyan Hamdi Alkan'a eşi Selen Görgüzel sorulmuştu. Ünlü ismin annesinin yoğun bakımda tedavi altında olduğu ortaya çıkmış fakat aynı gün Görgüzel'in doğum gününü büyük bir organizasyonla kutladığı kameralara yansımıştı. O zamandan aralarının bozuk olduğu anlaşılan Alkan ve Görgüzel çiftinden kötü haber geldi. 2014 yılında nikah masasına oturan 55 yaşındaki Hamdi Alkan ve 43 yaşındaki Selen Görgüzel'in boşanacağı iddia edildi. 

Ünlü çift evlerini ayırdı

Anlaşmalı boşanmaya karar verdiği iddia edilen Alkan ve Görgüzel çiftinin evlerini ayırdığı öğrenildi. Zekeriyaköy'de evden ayrılıp Etiler'de kendisine ev tutan ünlü şarkıcı Görgüzel'in, hazırlıklarının bitmesinin ardından birkaç gün içinde taşınacağı belirtildi. Geçtiğimiz yıl eylül ayında 2.sayfa isimli magazin programına katılan ünlü çift ilişkileri hakkında; ''Boşanma haberleri çıktı. Evet, bir dönem ilişkimiz bir sınav verdi. Boşanmanın eşiğinden döndük. Kimse itiraz etmesin, uzun süreli ilişkilerde bu inişler çıkışlar yaşanıyor. Bizim aramızda üçüncü şahıs hiç olmadı'' ifadelerini kullanmıştı. Önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansıyan Alkan ise haklarında çıkan boşanma iddialarına; ''Memlekette daha önemli konular var'' diyerek geçiştirmişti. 

Hamdi Alkan Selen Görgüzel boşanıyor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal