Hamdi Alkan Aziz dizisine mi giriyor, hangi rolü canlandıracak? Show TV Aziz dizisine sürpriz isim

Show TV ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Aziz dizisi, her hafta yayınlanan yeni bölümüyle reytinglerde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Diziye yeni giren sürpriz isim ise Aziz'in hayranlarını şimdiden heyecanlandırdı. İşte o detaylar...

04.03.2022-20:02 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-09:29)

Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Aziz, ilk yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her cuma akşamı Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Aziz dizisi, hem oyuncu kadrosu hem de senaryosuyla sektörde farklılık yaratmaya devam ediyor. Birbirinden yetenekli ve sevilen oyuncuların bir arada olduğu dizinin oyuncu kadrosuna ise yeni eklemeler yapılmaya devam ediyor. Yapımını O3 Medya'nın, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği, başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar ve Fırat Tanış'ın paylaştığı 'Aziz'e sürpriz bir isim konuk oyuncu olarak katılıyor. 

Yıllar sonra Aziz dizisiyle ekranlara döndü

Uzun bir zamandır ekranlarda yer almayan başarılı oyuncu Hamdi Alkan, son zamanların en sevilen dizileri arasında yer alan Aziz ile ekranlara döndü. Aziz dizisinde Peder Leo karakterini canlandıran başarılı oyuncunun dizide canlandıracağı karakteri ise merakla bekleniyor. Çocukları yetimhaneye götürme kararı alan Pierre onları önce Peder Leo'nun olduğu manastıra getirecek. Bunun üzerine Cuma günü Aziz dizisinde neler olacağı sabırsızlıkla bekleniyor.  

Hamdi Alkan Aziz dizisiyle ekranlara dönüyor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal