Aziz Dizisinin Yıldızı Fırat Tanış Sekiz Yıllık Eşinden Tek Celsede Boşandı!

Ünlü oyuncu Fırat Tanış'tan gelen ayrılık haberi, başta yakın dostları olmak üzere sevenlerini oldukça şaşırttı. İşte detaylar...

10.02.2022-09:28 - (Son Güncelleme: 10.02.2022-09:28) Aziz Dizisinin Yıldızı Fırat Tanış Sekiz Yıllık Eşinden Tek Celsede Boşandı!

Ekranların sevilen oyuncusu Fırat Tanış, yıllardır yer aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. Canlandırdığı karakterler, büründüğü roller ile oyunculuğunu her seferinde konuşturan başarılı oyuncu daima kariyeriyle gündeme gelmeyi tercih etti. Yalnızca oyunculuğuyla da değil, seslendirdiği şarkılarla da sesinin ne kadar güzel olduğunu herkese gösteren yetenekli oyuncu ne kadar magazin gündeminden uzak dursa da özel hayatıyla en çok merak edilen ünlüler arasında da yerini aldı. Aşk hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu, şu sıralar Show TV ekranlarının en sevilen ve en çok takip edilen dizilerinden biri olan Aziz'de yer alıyor. Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla çok beğenilen ve çok sevilen bu dizide Mösyö Pierre karakterine hayat veren ünlü oyuncunun dizideki performansı da yine her zaman olduğu gibi takdir ediliyor. Özellikle dijital medya platformunda yayınlanan Kulüp dizisinde hayat verdiği Çelebi karakteriyle de isminden söz ettiren ünlü oyuncu Fırat Tanış özellikle son zamanlarda göz önüne gelen oyuncular arasında yer alıyor. 

VELAYET ANNEDE KALDI

Oyunculuk kariyerinde birçok başarılı projede yer almış ünlü oyuncu Fırat Tanış, özellikle son zamanlarda büründüğü rollerle kariyerinin zirve zamanlarından birini yaşıyor. Kariyerinde çok başarılı olan ve özel hayatında da sekiz yıl önce Kübra Tanış'la yuvasını kuran ünlü oyuncu, 8 yaşındaki kızlarıyla gözlerden uzak bir hayat yaşıyordu. Sosyal medyadan ara ara ailesiyle paylaşımlarda bulunan ünlü oyuncudan kötü haber geldi. Başarılı oyuncu Fırat Tanış, sekiz yıllık eşi ve kızının annesi Kübra Tanış'tan tek celsede boşandı. İstanbul Aile Mahkemesine görülen dava çok kısa bir zamanda sonlanırken, ünlü oyuncunun kızının velayeti de anne Kübra Tanış'a verildi. 

fırat tanış

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal