Aziz Dizisinin Başrolü Murat Yıldırım Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Çatalca’da Mahsur Kaldı!

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım sosyal medya hesabından başına gelen talihsiz olayı, takipçilerine duyurdu. İşte Yıldırım’ın başına gelen o olay…

26.01.2022-10:22 - (Son Güncelleme: 26.01.2022-11:54)

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, televizyon dizilerinin aranan yüzü haline geldi. Yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla göz dolduran yakışıklı oyuncu, şu sıralar Show TV ekranlarında yer alan ‘’Aziz’’ dizisiyle ekranlara geliyor. İlk yayınlandığı günden bu yana seyirci tarafından büyük bir ilgiyle izlenen Aziz dizisinin oyuncu kadrosunda, birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla beğenileri toplayan Aziz dizisinin oyuncuları arasında; ‘’Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan ve Fırat Tanış’’ gibi birbirinden yetenekli oyuncular yer alıyor. Her hafta seyirciyi ekran başına kilitleyen Aziz dizisinin setinde yaşanan bir gelişmeyi, dizinin başrolü Murat Yıldırım duyurdu. 

YILDIRIM: KALDIK BURADA

Dur durak bilmeden çalışan Aziz dizisinin set ekibi ve oyuncuları, dün akşam talihsiz bir olay yaşadı. Çatalca’daki çekimler esnasında bastıran yoğun kar yağışı nedeniyle çekimler sonrasında mahsur kalan set ekibi, geceyi Çatalca’da geçirmek zorunda kaldı. Birçok kişi sette geceyi araçlarda ve karavanlarda geçirirken, ünlü oyuncu Murat Yıldırım bu haberi sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine duyurdu. Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollar set ekibinin evlerine ulaşmasını engelleyince, Aziz dizisinin set ekibi ve oyuncuları geceyi Çatalca’da geçirdi. Yıldırım o anları Instagram’daki hikayeler kısmından paylaşarak; ‘’Aziz can ekip’’ ve ‘’Bizim takım, kaldık burada’’ diyerek duyurdu.

murat yıldırım

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal