Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola’dan Kan Donduran İtiraf! Hayranının Ölüm Tehdidiyle Burun Buruna Yaşıyor

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, altı yıldır mücadele ettiği bir kişiyi yıllar sonra itiraf etti. Mola’nın o itirafları herkesin kanını dondurdu. İşte o detaylar…

26.01.2022-09:37 - (Son Güncelleme: 26.01.2022-09:55)

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan Ezgi Mola, yer aldığı birçok projede gösterdiği oyunculuk performansıyla adından başarıyla söz ettiriyor. Oynadığı her dizi, sinema ve tiyatro oyununda gösterdiği üstün oyunculuk performansıyla adını altın harflerle sektöre yazdıran başarılı oyuncu Mola, şu sıralar TRT1 ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı’nda yer alıyor. Güzel oyuncu kariyerinde yakaladığı bu çıkışın ardından yalnızca oyunculuğuyla değil, özel hayatıyla da gündeme geliyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde herkesi korkutan bir olaya açıklık getirdi. Hürriyet gazetesinden Özge Eğrikar’ın haberine göre başarılı oyuncu Ezgi Mola, yaklaşık altı yıldır bir müzisyenin taciz ve tehdit söylemleriyle uğraşıyor. Ünlü oyuncuyu taciz ve tehdit eden bu müzisyenin ise, reklamda kamera karşısına beraber geçip poz verdiği biri olduğu ortaya çıktı. 

MOLA: TEK BAŞIMA SOKAĞA ÇIKAMAZ HALE GELDİM

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, yıllardır uğraşmak zorunda kaldığı bir taciz skandalını gün yüzüne çıkardı. Başarılı oyuncu yıllar önce yer aldığı bir diş macunu reklamında birlikte poz verdikleri müzisyen Kemal Kahraman’ın taciz ve tehditleriyle uğraşıyor. Buna göre yaklaşık altı yıldır kendisini taciz ettiğini söyleyen Mola, 2016 yılında bir oyununa gelen Kahraman’ın kendisine çiçek verdiğini ve aha sonrasında da tüm oyunlarına gelmeye başladığını söyledi. Daha sonrasında Kahraman yeniden ünlü oyuncunun karşısına çıkması sonucu güzel oyuncu; ‘’Sizi tanımıyorum. Benden ne istiyorsunuz? Neden beni devamlı takip ediyorsunuz’’ şeklinde bir çıkışta bulundu. Bunun üzerine kendi istikametinde yürümeye başlayan Ezgi Mola’nın üzerine yürüyen Kahraman; ‘’Seni mahvedeceğim. Geberteceğim seni. Gününü göreceksin’’ şeklinde savurduğu tehditlerle ünlü oyuncunun arabasının kaportasını tekmelemeye başladı. Kendisini hem taciz hem de tehdit eden bu kişiyi mahkemeye veren ünlü oyuncu Ezgi Mola savcılığa; ‘’Tek başıma sokağa çıkamaz hale geldim’’ diyerek şikayette bulundu. Savcılık Mola’nın bu şikayetini haklı bularak kendisini rahatsız eden Kemal Kahraman’a iki ay uzaklaştırma kararı verdi. 

EZGİ MOLA

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal