Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel ve Eşi Halit Ergenç Ülkeyi Terk Edip Londra’ya Yerleşmeye Karar Verdi

Bir süredir İngiltere’de olan Bergüzar Korel’in neden orada olduğu ortaya çıktı. Korel ve Ergenç çifti ülkeden göç etme kararı aldı.

26.01.2022-09:10 - (Son Güncelleme: 26.01.2022-10:01)

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti, Binbir Gece isimli dizinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlamışlardı. Uzun süre dolu dizgin aşk yaşayan çift, dizi setinde başlayan aşklarını bir sonraki aşamaya taşıyıp dünya evine girmeye karar vermişlerdi. Ergenç ve Korel çiftinin hem magazin gündemine hem de sosyal medyaya yansıyan güzel evliliğinin ardından, ünlü çiftten güzel haber geldi. İlk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşayan çift, ilk bebekleri Ali’yi kucaklarına aldıktan sonra Han isminde ikinci çocukları dünyaya geldi. Yaklaşık birkaç ay önce de Leyla ismini verdikleri kızları doğan ünlü çift, bu sıralar Londra’dan keyifli vakit geçirdiklerinin fotoğraf karelerini paylaşıyordu. Ekranların sevilen yıldızlarının kısa bir tatile çıktığı düşünülürken, bu kaçamağın altından bambaşka bir sebep çıktı. 

ÜNLÜ ÇİFT LONDRA’DAN EV ALDI

Bir süredir ekranlarda yer almayan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinden, herkesi şaşırtan bir karar geldi. Son zamanlarda Londra’dan paylaşımlar yapmaya başlayan çiftin, gidiş sebebi belli oldu. Sosyal medyada yaptıkları paylaşımların ardı arkası kesilmeyen ünlü çiftin, Londra’dan bir ev aldıkları ortaya çıktı. Kısa süreli bir tatil olarak gözüken bu Londra macerasının ise kısa süreli olmadığını, Korel ve Ergenç çiftinin artık Londra’da yaşamaya başladığı iddia edildi. Oradan bir ev alan çiftin artık İngiltere’nin Londra şehrinde ikamet edeceği, içine sinen bir proje olursa da çekim süresince İstanbul’da kalacakları belirtildi. 

halit ergenç

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal