Halit Ergenç İle Bergüzar Korel Çiftine Büyük Şok! Dolandırıldılar

Ünlü çift Halit Ergenç ile Bergüzar Korel, Bodrum'da dolandırıldı. İkili, fotoğraflarını görerek Gümüşlük'teki yazlık ev için kapora ödedi. Evin harabe halini gören çift şaşkına döndü.

13.07.2021-14:37 - (Son Güncelleme: 13.07.2021-14:37)

Üçüncü çocuğuna hamile olan Bergüzar Korel, tatil için internetten ev baktı. Bodrum Gümüşlük'te çok beğendiği yer için kapora bile ödedi. Ailesiyle birlikte eve giden Korel, gördüğü manzarayla şoke oldu. Takvim'den Deniz Bayar'ın haberine göre; Pandemi nedeniyle artan fiyatlar yetmezmiş gibi bir de bazı uyanıklar vatandaşı mağdur ediyor. Otellerde kalmak istemeyenler, yazlık bölgelerde ev tutma yarışına girince fiyatlar üçe katlandı.

DOLANDIRILDILAR

Korel, Gümüşlük'te buldukları ev için kapora ödeyerek eşi Halit Ergenç ve oğulları Ali ile Han'la birlikte Bodrum'un yolunu tuttu. Korel, ailesiyle birlikte eve gidince hayatının şokunu yaşadı. Yaz aylarını geçirmek için fotoğraflarını görüp beğendikleri Bodrum'daki ev için kapora ödeyen çift gittikleri evin fotoğraftakinden farklı ve harabe halde olduğunu görünce şok oldu. Fotoğraflarının aksine harabe halde olan evi gören çift burada kalamayacaklarını anlayarak çocuklarıyla birlikte bir otele yerleşmek zorunda kaldılar.


TATİLE DEVAM EDİYORLAR

Öte yandan üçüncü çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanan Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti, Bodrum'da tatiline devam ediyor. Haziran ayının ortalarında Bodrum'a giden çift tatilde yakın arkadaşlarıyla görüşüyor. Korel ile Ergenç çiftini en son Esra Erol ve eşi Ali Özbir ziyaret etti.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal