Bergüzar Korel Hangi Dizisi ile Ekranlara Geri Dönüyor?

Başarılı Oyuncu Bergüzar Korel, yeni dizisi ile ekranlara dönmeye çalışıyor. Bergüzar Korel hangi yeni dizide yer alacak?

16.03.2021-16:30 - (Son Güncelleme: 16.03.2021-16:30) Bergüzar Korel Hangi Dizisi ile Ekranlara Geri Dönüyor?

Pek çok dizi ve filmde yer alan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, yeni bir proje ikle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

BERGÜZAR KOREL EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR?

Bergüzar Korel 'Kanlı Yayın' adlı dijital diziyle setlere geri dönüyor. Ünlü oyuncunun Neslihan karakterine hayat vereceği Saran Medya imzalı projenin yönetmen koltuğunda Can Ulkay oturuyor. 

Selim Erkul'un yazdığı dizide Korel'in eşi Vural'ı Serkan Altunorak canlandıracak. Bir genç kızın ölümüyle başlayacak 10 bölümlük 'Kanlı Yayın' dizisinde Yiğit Özşener de Nejat adlı polisi oynayacak.

BERGÜZAR KOREL KİMDİR? 

Bergüzar Korel Ergenç, 27 Ağustos 1982 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Tanju Korel, Hülya Darcan çiftinin kızıdır. Ünlü oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü tamamladı. Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde voleybol oynadı. Aynı zamanda Devlet Tiyatrosu Kuva-yi Milliye oyununda yardımcı oyuncu olarak yer aldı. Bir süre Nicole Kidman ve Tom Hanks'in oyuncu koçluğunu yapan Susan Baston ile çalıştı ve Özay Fecht'in workshop çalışmalarına katıldı.

İlk dizi rolünü 1998 yapımı olan Kırık Hayatlar’da aldı. Ardından 2005 yapımı Kurtlar Vadisi: Irak filminde Leyla karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Kurtlar Vadisi Irak’ta yakaladığı başarının ardından gene aynı yıl çekilen Zeytin Dalı dizisinde İklim karakterine hayat verdi. Bu arada reklam filmlerinde rol aldı. Asıl büyük çıkışını ise Halit Ergenç ile birlikte rol aldığı 2006 yılının en fazla reyting alan dizisi ünvanını alan Binbir Gece’deki Şehrazat Evliyaoğlu rolü ile yaptı. Tolgahan Sayışman ile romantik komedi Aşk Geliyorum Demez filmini çekmiştir.

2010 ve 2011 senelerinde Bergüzar Korel, başrolünü Bülent İnal ile paylaştığı atv’de yayınlanan Bitmeyen Şarkı dizisinde rol almıştır. Aynı sene Muhteşem Yüzyıl dizisine konuk oyuncu olarak katılmış, Monica Teresse karakterini canlandırmıştır. 2012’de başlayan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ile başrol oynamış ve dizide Hakime Hanım Feride Şadoğlu karakterini canlandırmıştır.

Oyuncu 2016 yılının Ekim ayında eşi Halit Ergenç ile Kanal D kanalında yayınlanan Vatanım Sensin adlı dönem dizisi ile kamera karşısına geçmiştir. 2019 tarihinde Engin Akyürek ile ‘Bir Aşk İki Hayat’ filmiyle hayranlarının karşısına çıkan Korel, son olarak Netflix 2021 yapımı Azizler filminde konuk oyuncu olarak rol aldı. Bergüzar Koreli, kendi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile 2009 Ağustos ayında evlendi. Çiftin 2 çocuğu bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal