Kağıttan Hayatlar Filminin Ali'si Kimdir?

Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu Netflix'in yeni filmi Kağıtan Hayatlar filminin minik oyuncusu Ali araştırılmaya başlandı. Peki Kağıttan Hayatlar filminin Ali'si kimdir?

16.03.2021-15:52 - (Son Güncelleme: 16.03.2021-15:52) Kağıttan Hayatlar Filminin Ali'si Kimdir?

Sevilen içerik platformu Netflix, içerik kütüphanesine Kağıttan hayatlar filmini de ekledi. Kağıttan hayatlar filminin küçük oyuncusu Ali'nin kim olduğu araştırılmaya başlandı. 

KAĞITTAN HAYATLAR'IN ALİSİ KİMDİR?

Kağıttan Hayatlar filminin yönetmen koltuğunda Can Ulkay yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Emir Ali Doğrul, Selen Öztürk, Ersin Arıcı, Okşan Büyük, Tomris Çetinel, Volkan Çalışkan, Turgay Tanülkü, Mehmet Bahattin Genç ve Osman İskender Bayer yer almaktadır. Kağıttan hayatlar filmi dram türünde bir yapımdır. 

KAĞITTAN HAYATLAR KONUSU

Hayatını kağıt toplayarak geçindiren ve sağlığı giderek kötüye giden Mehmet, bir çocuk bulur. Ansızın hayatına dahil olan küçük çocuk Ali, onu kendi çocukluğuna götürecektir.  

Filmdeki küçük Ali, dikkatleri üzerine çekti. intenet üzerinden araştırma yapılmaya başlanan oyuncu, filmdeki sahneleriyle izleyenleri büyüledi.  Ali ile birlikte hayatı değişen kağıt toplayıcısı Mehmet, onda kendi çocukluğunu buldu. Onunla geçirdiği her zaman diliminde kendi çocukluğuna gitti. Ali, Mehmet'in kağıt topladığı araçtan aniden ortaya çıktı. 8 yaşındaki Ali hayatını Mehmet ile birlikte geçirmeye başlayınca ikili bir bütün olarak birbirine bağlandı. Ali, para kazanarak annesini yanına getirmek isteyen bir çocuktur. Mehmette Ali'ye bu konuda yardım elini uzattı. Ali'yi sevdiklerine kavuşturmak için elinden geleni yapacak olan Mehmet, Ali'yle yeniden çocuk olur.

 KAĞITTAN HAYATLAR'IN ALİ'Sİ EMİR ALİ DUĞRUL KİMDİR?

Emir Ali Doğrul 2011 yılında İzmir'de dünyaya geldi. İlkokul öğrencisidir. Ekranlara ilk Egenin Hamsisi dizisiyle gelen oyuncunun, ilk filmi olmasına rağmen oyunculuğuyla akıllarda yer edinerek geleceğin oyuncuları listesine adını yazdırmayı başarmıştır. İzmir Güzeli Ajansına kayıtlıdır. İlerleyen zamanda birçok projede yer alacağı şimdiden belli oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal