Oyuncu Emre Karayel ve Eşi Gizem Demirci Bebekleri Can’ın Dünyaya Gelmesiyle Havalara Uçtu!

Başarılı oyuncu Emre Karayel ilk kez baba olmanın heyecanını yaşadı. İşte Emre Karayel ve eşi Gizem Demirci’nin müjdeli haberine ilişkin o detaylar…

25.01.2022-17:33 - (Son Güncelleme: 25.01.2022-17:48) Oyuncu Emre Karayel ve Eşi Gizem Demirci Bebekleri Can’ın Dünyaya Gelmesiyle Havalara Uçtu!

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan, bulunduğu her projede gösterdiği oyunculuk performansıyla adından başarıyla söz ettiren ünlü oyuncu Emre Karayel ve eşi Gizem Demirci’den müjdeli haber geldi. Yıllardır dolu dizgin aşk yaşadığı sevgilisi Demirci’yle 2022 yılında hayatlarını birleştirme kararı alan çift, nikah masasına oturarak güzel haberi sevenleriyle paylaşmıştı. Sekiz yıllık birlikteliğin ardından dünya evine giren çift, bu haberlerinden sonra asıl bombayı patlattı. Karayel ve Demirci çifti, ilk kez anne ve baba olacaklarını yakın dostlarına ve sosyal medya hesaplarından da takipçilerine duyurarak müjdeyi patlattılar. 

KARAYEL: BENİM GÖNLÜMDEN GEÇEN İSİM CAN’DI

Aylarca tatlı telaş içerisinde beklenen son geldi. Ünlü oyuncu Emre Karayel’le eşi Gizem Demirci aylardır merakla bekledikleri bebeklerine kavuşmak için hastaneye yatış yaptılar. Eşinin karnına sarıldığı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu, ‘’Çok yakında’’ notuyla bebeğine kavuşmak için saatleri saydığını duyurdu. İlk kez anne ve baba olacak çiftten nihayet güzel haber geldi. Karayel çiftinin ilk bebekleri ‘’Can’’ sağlıkla dünyaya geldi. Emre Karayel ilk baba olacağını öğrendiğinde hissettiği duyguyu şu sözlerle anlatmıştı; ‘’ İzmir’de setteydim. Gizem bir arkadaşıyla gidip test yaptırmış. Bilmediğim bir numaradan arandım. Arkadaşı “Ben doktorum, size bir şey söylemek durumundayım” deyince panikledim. Sonra “Baba oluyorsun!” dedi, ayaklarımın altına sünger konmuş gibi oldum. İsmi Can olacak. Abim koydu. Benim de gönlümden geçen isim Can’dı’’ dedi.

emre karayel

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal